Fredag, hela veckan..?!

FREEEDAAG! Eller.. Det spelar ju ingen roll, är i Gran Canaria nu ju!! 😉 Nej men ärligt talat så har vi ju faktiskt festat precis varje kväll här – helt sjukt! Men man blir inte illamåénde av alkoholen här, vilket är väldigt positivt men har en nackdel.. Det är att man kan forsätta dricka hur mycket som helst, och vissa dricker så pass mycket så dom blir alkoholförgiftade! Sen natt man gör extremt, pinsamma saker sen som man ångrar är en annan femma!

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen! Måste vara fräsh inför ikväll, trots att jag har typ stukat foten igår när jag sprang runt i havet vid 4 tiden.. Oups! Det har jag inte berättat någonting om va? Nej då glömmer vi det hihi! Hörs strax!

Ser mina bröst stora ut på den här bilden..?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *