Svaren om bröstoperationen!

(Bild: Aftonbladet)

Tycker dom blev fina, fast tror du inte att det kan bli jobbigt i längden? Att man får ont i ryggen osv? Vet en som har förminskat sina för att hon hade så stora och fick ont i ryggen.. du är inte rädd för något sånt?

Kramar.

SVAR: Tack! 🙂 Jo, det tror jag absolut och det är jag berädd på mer eller mindre.. Men jag tränar upp min rygg hos min peronliga tränare varje gång jag är på gymmet – så det kommer nog inte vara så stort problem ändå trots allt!

Vart satte dom ärret på dig? och vilken storlek blev de?

SVAR: Under bröstet, och det blev en stadig D-kupa 😉

Hvor mange gram tok du?:) Kjempefint!:)

SVAR: Tack, jag tog 455 vs 430, hade nämligen ojämna bröst innan tydligen.. Haha!

Hej jag undrar hur lång tid det tar för en innan man är helt återställd efter en bröstoperation!

// Linnea

SVAR: Det tar lång tid.. Jag får tex inte sola på ett halvår!! Men det är mest pga ärren! Sen är det olika från person till person, jag känner mig superpigg nu och det har gått 8 dagar bara!

Så som de ser ut när de är klara. Kommer de alltid se ut så eller kommer inplanten förändras så du måste göra om dem sen i framtiden igen?

SVAR: Själva implantaten tror jag inte kommer ändra sig, valde geléhallon! Men om jag hade tagit tex koksalt (ville ha det ibörjan faktiskt) så ändras dom, det blir ”påsigt” och rynkigt, precis som en påse med vatten längst ner.. Inte fint!

Sen lär jagopera mig igen, kanske ändrar jag storleken eller så lyfter jag dom. Silikonbröst börjar också hänga sen haha..FAN!

jag undrar, hur man i helvete får råd till de? har velat göra de så sjukt länge nu och har fan inte råd, riktigt jävla fattigt. TIPS!????

SVAR: Ah jag vet, det är svindyrt! Du får helt enkelt jobba och spara dina pengar 😛

Hur kommer det sig att du förstorade brösten, känner du att du kommer må bättre av att du har gjort det ellet i vilket syfte kommer det sig?

SVAR: Jag ville ha snyggare brösthelt enkelt! Och sure, visst lär jag må bättre – naken! Haha, brösten är ingenting som har påverkat mig psykiskt..

Känns dem tyngre nu?

SVAR: Hahaha ja det känns dom verkligen! Vågar inte böja mig fram utan bh, haha..

Hej hur kändes de att göra denna operationen gjorde de nt ont elr fick du kanske någon bedövning ? `

SVAR: Det gjorde inte ont efter.. Jag var ju som sagt nersvöd, och det håller i sig nästan hela dagen då operationen har varit. Sen fick jag också morfin, så jag hade aldrig riktigt ont.. Hög som ett hus var jag, superkul! 😉

Dom gångerna man har ont är då man ska lyfta sig upp, då kunde jag nästan gråta! Kissade på mig stort sätt för jag kom inte upp ur sängen, det var inte roligt.. Det varade bara i några dar!

Kan du slicka på dina nipples?

SVAR: Hihi ja! Dom pekar rakt upp ju 🙂

kan du ligga på mage nu, när du t.ex sover?

SVAR: Haha nej det kan jag inte.. Jättejobbigt! 🙁

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *