Tur att man ändras..

Sitter och kollar igenom massa gammla videos, haha det är ju verkligen hur roligt som helst! VISST HAR JAG FÖRÄNDRATS? Om ni inte tycker det, kolla på håret tex.. Tunt, gult och stripigt löshår.. So not kissie-style..! Haha 😉 Sen också vänner.. Sitter tex i den här videon med min kompis F****, eller ja kompis och kompis.. Även på den tiden ville folk göra allt för att synas i min blogg, det gjorde den här tjejen! Hon smittade till och med min pojkvän med klamydia.. Hur sjukt är inte det..? Jaja *suck*, man lär sig av sina misstag! Sen var den pojkvännen riktigt ful också när jag tänker efter.. Haha! 😉

Jag och ”kompisen”

Min kompis & min dåvarande pojkvän *host*

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *