HEEJ!

ÄNTLIGEN FUNKAR MIN BLOGG IGEN! *pust* Var lite orolig där ett tag.. 😉 Kan tänka mig att mina haters var hur glada som helst, men sorry darlings! I’m back! Visst är resten av mina 100 000 besökare glada? Ringde typ.. 58 samtal under tiden min blogg var nere..? Till min manager, till webdesignern, till Amir (haha!) osv..! Ringde nästan till polisen för att kolla om det var någon som hade hackat sig in på min blogg..

Som några såg så gästbloggade jag hos Amir iaf, tack bejb! 🙂 http://gaybloggen.com ! <———– Så gå in på hans blogg nu, han behöver komma längre upp på topplistorna! Vill ha kända vänner *hihi*

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - En vecka med goväder Caroline Roxy - Way out west Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Sandra Lindahl - Min 25-års fest!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *