Jag saknar dig Claudia..

God morgon! *gäsp*
Igår gick jag inte ut, wiho! *stolt* haha.. Nej men lika bra det, 3 dagar kvar till operation!! Gosh.. Börjar faktiskt bli nervös nu.. Gick runt och skröt igår bara att jag inte var nervös över huvudtaget och nu är jag superskakis och tänker ”är det verkligen värt det?!”. Haha nej men denna gång backar jag inte ur, även om många tror att det är ett simpelt pr-trick, det är det icke.. 😉 TYVÄRR!
Föresten.. Satt och googlade mig själv igår (dah.. haha), så hittade jag gamla videos från några år sedan när jag bloggade! En video som jag hittade är 2 år gammal och filmades under ett sommarlov, då min fd (..?) bästa vän Claudia bodde hos mig.. Kom på nu hur mycket jag saknar sommaren, mitt mörka underhår och framförallt Claudia..!! ='( Vi gjorde verkligen allt tillsammans, hon var min syster mer eller mindre.. Vi åkte till Göteborg ihop, vi skrev låtar (vi ville ha ett band ihop haha..), skrev kärleksbrev till samma kille och lekte med sponsrade dildos vi som vi hade fått från bloggcoatchen/pedofilen Messi..
Vet inte vad som hände mellan oss..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *