Dagens fråga!

Kommer ni ihåg Tila..? Kollade alltid på ”a shot of love with Tila Tequila”haha! 😉 You know why..? För hon är så jäkla snygg! Förstår mig inte på folk som inte tycker det, min kille tycker inte hon är snygg.?! Men de är iof för han har mig, men ändå..

En sak som jag gillar är speciellt hennes bröst, såna vill jag ha! Sa det till läkaren.. 😉 Haha! Mina kommer nog bli liite större, men formen är ju skitläcker! Väldigt fejk, men har man fejk så behöver dom inte se naturliga ut..

Leder till…

DAGENS FRÅGA:

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - A STAR IS BORN Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Glow face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *