Dagens fråga!

Kommer ni ihåg Tila..? Kollade alltid på ”a shot of love with Tila Tequila”haha! 😉 You know why..? För hon är så jäkla snygg! Förstår mig inte på folk som inte tycker det, min kille tycker inte hon är snygg.?! Men de är iof för han har mig, men ändå..

En sak som jag gillar är speciellt hennes bröst, såna vill jag ha! Sa det till läkaren.. 😉 Haha! Mina kommer nog bli liite större, men formen är ju skitläcker! Väldigt fejk, men har man fejk så behöver dom inte se naturliga ut..

Leder till…

DAGENS FRÅGA:

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - Min helg! Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Way out west Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *