Girls can do it, can boys..?

Ordningsvakten Fadde, med BOTOX!!

Jahap, nu ser vi inte bara kända bloggerskor som mig själv spruta in saker i ansiktet, utan även manligare, mindre kända (i detta fall någon som har haft sex med en känd..) som testar på det! Vad tycker ni om det..? Ni har starka åsikter om att jag använder mig av skönhetsprodukter som restylan men vad tycker ni om killar.. Blir det bara just too much kanske?

Personligen.. I LOVE IT! Att killar också känner sig ansvariga över sitt utseénde och inte bara tjejer. Sen fine, vissa killar går ju för långt precis som tjejer men det hör väll till..? Det är ju trots allt 2010 nu! Min lillebror disskuterar muskelimplantat tex.. Jag tycker det är läskigt, det är för jag har så svårt att tänka mig att lägga in saker i armarna, men vad skiljer det sig från min bröstoperation jag ska göra nästa vecka..? Nej, ingenting egentligen!

Undra vad jag hade gjort om jag var kille..? Hade jag sprutar in fejkade muskler och spraytanat mig eller hade jag varit en riktig karl som hade tränat stenhårt på gymmet varje dag och trots det envisats om att jag inte var fåfäng..? Fåfänga finns i många stilar, fejk and less fejk..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *