Kör på toffs idag!

Ska in till stan för att möta upp Amir, jag fick cravings efter att bara spendera pengar!! Vet inte om jag behöver någonting spciellt just nu.. Känns som jag har allt, men någonting kan man alltid hitta!! 😉 Vill köpa nya bhar men jag vet att jag inte ska göra det förens efter operationen.. Kan ju bli lite större än planerat tex.. Men men! 😉

Kanske blir lite smycken och någon söt topp till sommaren..? Kan inte sluta shoppa inför våren/sommaren trots att det är massvis med snö ute haha.. Visst längtar man till sommaren?! Skojja, jag vill bara ha en ursäkt till att visa upp mina silikonbröst sen i en djup urringning! 😉

Föresten, körde på toffs idag.. Vad tycker ni, passar jag i det?

Naaw.. Vad söt jag var i toffs.. Som en liten flicka!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *