Idolbild!

God morgon snyggingar!

Sovit gott? Det har jag! 😉 Jag drömmde om att jag och Lenardo DiCaprio flyttade till LA tillsammans och fick 100 små barn och alla såg precis ut som jag.. Dom fick simma runt i våran gigantiska pool som var format efter ett dollartäcken. Jag bloggade på heltid medans han jobbade som strippa (..??). Rätt härlig dröm dvs..

Haha, back to real life!

Kolla vilken snygg idolbild jag fick skickad till mig i min mail?! So Kissie style.. Haha, denna kommer från en viss Malin, dock skrev hon ingen bloggadress så.. Men har ni roliga idolbilder ni vill ska synas här i min blogg maila dom till [email protected], märk mailet ”idolbild”..? 😉

Idolbild från: Malin

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *