Årsresumé del 1!

Idre resan ibörjan av året!

Året började med att jag och Bretty åkte iväg till Idre, ”idre vecka 9” haha.. Vi bodde i en liten mysig stuga tillsammans med Brettys mamma och hennes man. Vi hade det jätteroligt, träffade på massa nya männsikor (killar..) och festade, drack varm choklad och åkte skidor.. Dock var det inte så mycket skidåkning haha..

Vi var där i ca 1 vecka, vi hann festa stort sätt varje dag och killarna vi festade med var ett gäng på 6/7 killar kanske. Kommer dock inte ihåg allas namn, Andreas, Joel, Danie, Rafael,.. Ja, haha ni ser! 😉 Vi smög även runt på afterskin eftersom vi inte hade fyllt 18 än, dock gillade inte vakten oss men dagen innan vi åkte hem blev vi alla vänner och la till varandra på facebook.. Haha!

Jag och Amirs ”break up”, and then ”make up”.

Jag och Amir hade ett stoort bråk som ni kanske minns? Men det tog inte lång tid förens vi blev vänner igen. Skönt! Vi passar verkligen ihop och vi har spenderat mycket tid tillsammans detta år! Vi åkte tillsammans till mitt landställe i Finland, vi festade runt på gayklubbar och hade mysiga kvällar när vi kollade på film och bara tog det lungt!

Planerade in en bröstförstorning..

Jag bestämmde mig detta år för en bröstförstorning, hade bokat tid and everything men den blev inte av. Tur det kanske, har redan hunnit ångra mig över storlekan jag valde då.. 50 000 kr hade den kostat mig. Så tur det, dock vill jag fortfarande operera mig och ska därför genomgå operationen nu i Januari förhoppningsvis! 😉

Jag började banta med batningspiller och hamnde i Aftonbladet..

Ja, jag och Amir testade på någonting som hette ”Alli”, folk blev tokiga över att en smal person som jag valde att testa det. Dock ångrar jag det nu, haha! Det slutade med att jag och Amir behövde springa på toan varje kvart eftersom ”fettet rann ur oss” mer eller mindre.. Det var verkligen jätteäckligt och funderade på att köpa blöjor ett tag..

Dock försökte vi hålla det hemligt så inte våra fans skulle börja köpa dom men givetvis ökade försäljningssifforna väääldigt mycket. Slutade med att jag gick ut i aftonbladet och berättade om att jag inte behövde banta längre.. *PR-TRICK*

Läppförstorningar..

Ja, det har det iaf blivit av i år! Flera stycken haha! Ca 5 stycken har jag gjort, det kan ju verka mycket för er som inte har själva testat på det men vi som vet, vet om att det funkar inte endast med en! Har testat på hos en väldigt oseriös läkare, han förstörde mer eller mindre mina läppar.. Då var jag endast 17 år! Tur nog lärde jag mig av mina misstag och sökte mig till seriösare kliniker! Har testat på flera olika kliniker och är väldigt nöjd nu för tiden med mina läppar!

Jag vann ”årets kaxigaste bloggerska” på bloggawards!

Det var jag VS Katrin, jag visste helt ärligt hela tiden att jag skulle vinna och det gjorde samtliga som var på plats 😉 Fick höra i en intervju när en av dom andra som var nominerade i samma kategori sa att hon hade övat hemma på ett fejk-smalj som hon skulle sätta på ansiktet när jag vann.. Hoppas det såg förjävligt ut btw!! 😉

Jag lärde mig ett och annat om nattklubbsvärlden!

Jag började jobba svart för nattklubben PILOT som är en föredetta kebabhak. Det visste självklart inte jag eftersom folk som jobbar innom klubbvärlden älskar att försöka utnyttja kändisar som jag! Det har jag lärt mig nu och självklart lär man sig av sina misstag. Bra va?

Sen började jag jobba på Cafét, dvs Café opera. Där hade jag det riktigt roligt! Dock jobbade jag ju inte kvar där länge som ni alla vet men jag ska börja jobba där igen efter nyår! Då blir det nya tag..!

TV, RADIO, MEDIA!

Jag blev kändare och känadre, har varit med i p3, där dom forskade om mitt liv innan bloggen. Jag har varit med i vakna med the voice, varit med i nrj varje tisdag hos Knappen och Hakim osv.. Jag har hunnit vara med i Aschberg, filmat in till våran nya tv-serie och varit med i en rad tidningar!

Klick, aftonbladet, frida, veckorevyn osv osv.. Tack media, jag är nu Sveriges största bloggerska!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Caroline Roxy - EFT-Tapping Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *