”Årets fullaste”

God morgon!

Sista dagen av 2009.. Ja, snabbt det går! Tänk er, nästa år fyller jag 19! Vad gammalt.. Haha, nej nu överdriver jag. När jag är 30, då är jag gammal.. I’m young and fresh!! 😉

Föresten, kolla vad jag hittade i Amirs blogg.. ”Årest fullaste”.. Haha, självklart blev jag vinnaren av den kategorin.. 😉 Nej men hallå, så ofta blir jag väll inte full..? Går ju ut ca 3 gånger om året, *host host* nat..

Haha riktigt illa hur den kvällen slutade.. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde eftersom det var rätt länge sen nu (en månad sen om inte mer) men att jag låg inne på mc-donalds vid Stureplan tillsammans med Amir och Rosanna när dom gjorde hattar av pomfritt på mitt huvud och fotade med Amirs iphone! Gulligt..

Sen stoppade Amir mig i en taxi och vi åkte hem till mig sen somnade så sött i min säng. Vaknade upp helt bakis dagen efter och åt sushi.. Så mysigt! Haha.. Bra helg..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *