Stressig dag..

*puh..*

Äntligen hemma! Har varit stressad och på farten hela dagen.. *suck*, men det är inte direkt någonting ovanligt i mitt liv..? Eller vad säger ni kära bloggläsare? Haha! Jag har varit på stan, ätit lunch med Rosanna, betalat räkningar, fixat en internetdosa (visste inte dom fanns..), shoppat lite, hämtat ut paket och tränat med min personliga tränare Sid!

Paket var iaf från http://xtend.nu/, dom pysslar alltså endast med löshår, ”trenser”, ”clips” osv osv. Skitbra tyckte jag! Så passade på att klicka hem ett helt sätt, dvs trens med clips på redan. Riktigt skönt att slippa sy på dom själv.. 😉

Så det jag ska göra nu är att tvätta det ordentligt med silvershampo så jag kan ha det imorgon! Vilken tur att det kom såfort mitt hår.. Beställde det bara för några dagar sen.. Ska testa ett annat märkte på håret också, det får jag dock efter nyår! Spännande..

Men som sagt —> http://xtend.nu/

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)
 • bayern trøje

  CFIIsidra Ryssland MalcolmTr
  ReginaSto Schweiz MillaWolf
  LettieBro Tyskland ElissaSav
  CollinFit Colombia ModestoMo
  TuyetjpXk Bayern Munchen Esperanza
  SusieTubb Seattle Sounders JensRempe
  YaniraMan Valencia JeffreyLa
  RobbyClub Kroatien RosemaryL
  AllieStoc Tyskland BellaWert
  FlorBelli Danmark KrisSchwe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *