Lär känna mig lite bättre!

Nu ska ni få lära känna mig lite bättre, Alexandra, ”Kissie” som ligger bakom Sveriges största blogg! 😉 Här är jag helt ärlig och kör inte efter min ”image” som bitchiga/kalla Kissie! Enjoy..

Jag får inte äta pizza för min personliga tränare så det spelar igentligen ingen roll. Eller jo, har ”valfritt mål” en gång i veckan haha.. Så har jag en myskväll beställer jag helt klart en pizza! Mysigt..

Gillar inte skinnjackan alls just nu.. Dessutom är pälsen mycket skönare, finare och varmare! + väldigt trendig..

Just nu är det helt klart utekvällar som gäller! Har inte hittat någon som får mig att vilja skippa drinkarna och framförallt vännerna för att ligga hemma och mysa framför en bra film. Men när den personen kommer så blir det nog många myskvällar. Men en kille som kan röra sig ute på klubbarna jag vistas i är inte helt fel det heller. Man ska kunna ha kul tillsammans också!

Nja denna var svår, gillar mer klädstilen än själva stämpeln. Dock är jag helt för att har man pengar, ja då får man feel free to show it and be happy lixom. Varför låtsas att man gillar öl bara för att det är billigare när man kan älska rosé and pay for it?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *