Hemma från bion!

Hellu darlings!

Nu är jag hemma från bion, sprang mer eller mindre därifrån pga min mensvärk! FAAAN VAD JAG HAR ONT I MAGEN JUST NU! Men utöver det så sög filmen med hade trevligt sällskap! Det är ju det som är det viktigaste, eller hur? Vi köpte hur mycket godis som helst, popcorn och massa annat. Jag köpte också en drink, en redbull vodka.. Eller..? Haha nej inte direkt va, men många som tror att jag gör så tydligen! Men men 😉

Direkt efter drog fläskpaddorna Rosanna och Amir till Mc-donalds och jag hoppade in i en taxi fort och åkte hem. Nu ligger jag i min gigantiska säng och har jätteont i magen.. =( Så synd om mig! Ska leta efter någon alvedon nu och sedan tycker ännu mer synd om mig..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *