Stel sista helg på Pilot…

Jag och min chef har blivit ”sams” nu, eller vi snackar rättare sagt.. Dock stämmde sakerna i inlägget och därför vill dom som har jobbat på Pilot nu säga tack till alla som kom! Lite synd att sista helgen som jag var där för det var så spänt, det var knappt något folk där efter bråket mellan mig och min chef.. Men men, så kan det gå! Jag tror att klubben gick så dåligt pga lokalen och platsen, för rykterna spreds ju om att det var ett kebabhak där innan? Haha det stämmde ju tydligen och därför var jag glad att jag slutade. Inte för att det var ett kebabhak innan utan pga andra andledningar.

Men iaf, Pilot hälsar tack till dom som faktiskt dök upp på klubben!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *