Det blev ett missförstånd.

Det står ju i din inetervju i Veckorevyn att du ljög om operationen..? Att du bara ville lura dina läsare? Har du ångrat dig nu eller ljuger du IGEN??

SVAR:

Nej jag ljuger inte, denna gång ska jag göra det. Förra gången hade jag bokat ett datum osv men det blev inställt av några andlendingar.. En var delvis att för många visste om det, för denna gång tänker jag inte säga när jag ska göra det! Även om ni lär märka att jag plötligt försvinner en dag och sedan har bandage runt mina bröst haha..

Jag är iaf jättespänd! Amir kommer vara med mig när jag vaknar, vilket känns jättetryggt. Pappa ska också vara där för att kunna skjussa hem mig och hjälpa mig med allting.. Kommer ha väldigt ont dom första dagarna så Amir får gästblogga åt mig eller någonting i den stilen haha! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Caroline Roxy - Tabbouli Caroline Roxy - Glow face Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *