Dags för bio!

Nu ska vi iväg på bio, dvs jag, Amir och Rosanna. Vi ska se ”män som hatar kvinnor”, personligen tror jag den kommer vara superdålig men vi får se.. Har aldrig gillar svenska filmer.. Jag är mer för komedier i ”american pie” anda, ”fjortis komedi” som någon kallade det haha! Men men.. Vi får se 😉

Såhär ser jag ut ikväll:

Leggins: Gina

Spetstop: ****

Skor: ZARA

Läppar: Ansiktskliniken (HAHA!)

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)
 • Annica

  Anorexia. Snyggt. Eh, inte.

 • San

  Kolla in min blogg och kommentera mina soluppgångsbilder så kikar jag in hos dig och lämnar avtryck! 😀

 • Lina

  Äger du bara en bikini eller

 • FISSY

  ÄT MAT DITT ANOREKTISKA BENRANGEL!

 • jashajs

  vad är det med dina ben

 • Emmelie Wideen

  Kuul att ni festade med Emelie igår, så jäkla sköt brud det där! 🙂
  Jobbade med henne ett tag.

 • N

  Hej Kissie!

  Jag tycker man väljr jälv hur man vill se ut men kan du inte lägga ut fler tips på hur du tränar på gymmet, vilka övningar du gör för att få den kroppen du har, samt om de bara är barnmats dieten? 😉

 • Erika

  Gud vad det ser härligt ut:)
  Svartis!!!

 • emelie

  Tänkte bara säga att det inte spelar någon roll vad folk tycker, det där är inte anorektiskt. Kissie är smal, visst, men har ni någon gång
  sett en människa med anorexi så skulle ni kanske tänka om…

 • Frida

  Snälla snälla du… Jag tycker det är skit snyggt att vara smal men nu ser du faktiskt för mager ut=(. Jag har själv en jävligt konstig kroppsuppfattning och inte kúnnat äta vad jag vill… för tror att jag går upp fort jag stoppar något i min mun, vilket man självklart inte gör=) Det slutade iaf med att jag hamna i en depression och jag lovar dig det är inte värt det!!!! fifan säger jag! Men nu är jag iaf tillbaka tränar och äter och mår faktiskt bra. Min kille älskar att det finns mer än ben o ta i=) väger nu 52 och är 163 vilket är normalt för mig=). Men självklart gör du som du vill! Men ha det i tankarna, din kropp ska orka många år till=)))

 • Diana

  Hej Kissie!

  Undrar vart du köper dina bhar/bikinisar i större storlek?
  Har själv större överdel (ej implantat dock) & alltid problem att hitta bra bhar i Sverige, brukar beställa från England mest.

  Ha det fortsatt fint i grekland!
  Kram

 • sarah

  vad fint med solande anorektiker.

 • ajka

  Suck, jag stör mig på att alla måste kommentera att du ser anorexia smal ut osv, att du är ful & bla bla -.-‘ Vad är erat problem egentligen ? Låt henne vara för sjutton. Hon lever sitt liv & gör det hon vill & man behöver inte lägga sig i. Jisses, man kan ju undra vart världen är påväg :s

  På tal om allt & ingenting så har jag en fråga. Hur gjorde du för att bli så smal & ganska vältränad just nu ? :] Tränar du varje dag? Äter du något speciellt & när du tränar hur länge håller du på & vad gör du ? Jag t.ex tränar gymnastik varje dag & springer lite då & då. Kände mig nöjd & kroppen blev som jag ville ha den. Tills förra veckan när man gick upp 3 kg & 4 cm i midjemått på 1,5 vecka. Funderar på hur man kan göra det på kort tid ? Fast allt varit frid & fröjd i några månader.-.-‘ Vilket inte gjorde mig super glad.. Usch.. funderar på vad som hände där.. Att jag kanske ätit lite för mycket & sedan inte lyckats förbränna den mängden energi jag fått i mig ? Det måste det nog vara..

  Aja, sköt om dig! ;D

  • Sara

   Lite dubbelmoral på dig. Vissa kanske ser på Alexandra att hon kan vara nära en hemsk sjukdom. Vissa har kanske erfarenheten att se att hon behöver hjälp. Det är inte att klandra ner på henne. I slutet av din kommentar säger du ”Aja, sköt om dig!” Det är det som är lite dubbelmoral av dig. Om du tänker efter så borde Alex logiskt sett ha en ätstörning så som hon håller på.. och vissa bryr sig och SER detta. Du gör det inte.

 • Bodypalace

  nja han tänker nog inte lammkött, han tänker lammben för köttet ser ju ut att vara borta

 • HTTP://CROLA:BLOGGPLATSEN:SE

  BESÖK MIN BLOOGG!

  BESÖK MIN BLOGG!

  BESÖK MNI BLOGG!

  BESÖK MIN BLOGG!

  BEÖSK MIN BLOGG

 • Victoria

  Vad härligt med sol! 🙂

 • veronica

  herregud, gå upp i vikt förfan!

 • Linda

  Jag skulle inte för nått i världen vilja se ut som en tolv åring me alldeles för stora bröst men om de är de du vill så go for it! Man ska ju va sej själv 🙂 ja är nöjd me mitt utseende för att ja är snygg, kanske därför i dont care 🙂

 • Fillan

  Haha man ser att du har förstorat patten i photoshop,

 • k

  oj aj ser ut som du bränt börsten! men kanske bara är bilden 😉

 • hedda

  tycker att du ska börja fundera på att gå upp i vikt lite då du var mycket snyggare innan då du var lite större.
  tycker att du börjar se mager ut, visst jag är med smal men det här är inte hälften i närheten av mig.
  du se sjuk ut man ser alla kotor du har :/ revben, ryggrad och osv. du kommer dö om du fortsätter att banta och bli mer mager
  inte att trakka ner på dig bryr mig bara om dig.

 • Anja

  Vill du dö ung eller? ÄT! TRÄNA!
  Ser ut som din kropp ska falla ihop..

 • Anonym

  Du är så smal lilla tjejen. Ät något!

 • Henke

  Smal i all ära men det är skillnad på att vara vältränad smal och svältande smal… du är det sistnämda

 • emily

  det va den tatueringen……

 • kimberly

  jag skulle gärna vela vara med i din sådan dagen blogg eller vad du kalar det 🙂

 • hej

  omg kan alla bara sluta gnälla om hennes vikt! om hon vill cara så får hon väl se ut så ! alla har olika smaker herregud ,ni vill bara hitta nåt att gnälla på , suck it up and smile shiit

 • moa

  HEJ KISSIE!

  JAG ÄÄÄÄÄÄLSKAR DIN BLOGG OCH JAG TÄNKTE FRÅGA EN FRÅGA!
  VILKET HOTELL BOR NI PÅ I RHODOS? 😀
  TACKSAM FÖR SVAR !!!!:D:D:D

 • jake

  Ja du ser ut som du själv vill och bla bla, men snygg är du inte.

 • Åsa

  Usch! det var verkligen ingen vacker bild, du ser sjuk ut! Förlåt, men det är sant.Tänk på vad du förmedlar…

  http://asahoffman.blogg.se/2011/may/namninsamling-for-rattvisan.html

 • Linda

  Kissie, jag är kär i dina skor som du har på din header! Var köpte du dem?
  När du kommer hem till Stockholm kan du väl blogga lite mer om mode?
  Ha det så kul i Rhodos !

 • Sara

  Alltså detta med anorexia. Man behöver inte vara ENDAST skinn och ben för att ha den sjukdomen. Den sitter i huvudet. Är man besatt av hur man ser ut, om man går upp i vikt, hur många kalorier man äter osv.. då är det ett ganska säkert tecken på att man börjar gå i lite fel banor. Alexandra har ju varit ganska besatt av allt det här, men jag är ingen som ställer diagnoser så kan inte veta säkert. Men jag tror att du kan ha anorexia Alex, fast det får du kolla upp själv. Men på riktigt, sök hjälp. För du ser inte hälsosam ut och du vill väl att din kropp ska hålla länge. Antingen mår du jätte bra och ”bara” vill vara smal, eller så har du en besatt sjukdom i ditt huvud och behöverhjälp på riktigt innan det slutar illa lixom. Ville bara rätta er där uppe som sa att ”ja visst, hon är smal men anorexia är smalare” det är NI som ska tänka om…. det är ju inte så att ibörjan av denna sjukdomen så över en natt vaknar man av bara skinn och ben. Eller hur?..

 • Mia

  På det där kortet ser man att du har bränt brösten, ser ut att göra riktigt ont!!
  Njut så länge du kan!!

 • Martina, Icke anonym!

  Men åh vad många svartsjuka bitches som inte har nåt bättre för sig än att hacka på en sån snygging som dig 😉

  • ladyinblack

   Haha kan de kanske vara för att hon ser sjuk ut? folk vill kanske få henne att förstå innan det är försent, att sen det finns folk som uppmuntrar henne att fortsätta är bara helt sjukt, alla skulle bara låta henne vara från början,

 • Johanna

  Om alla nu tycker att hon är äcklig, ful, smal anorektiker mm mm mm… Varför kommenterar ni då hennes blogg, och visar att ni är PINSAMMA som ändå är inne och läser om hennes liv trots att ni påstår er vara ointresserade??? Jag tycker också att hon är för smal, men det är hennes eget val, och trivs hon med det så LÅT HENNE VARA DET!!!!!!! Antingen är ni avundsjuka, eller så har ni helt enkelt inget annat för er än att klanka ner på andra! Jag läser Kissies blogg för att jag tycker det är SÅ JÄVLA KUL att se hur hon stör er andra, med att hon har kompisar, pengar, framgång och ett kul LIV!!! Sen att hon väljer att utmärka sig lite extra med meloner till tuttar… det är bara VÅGAT!!!! Det var allt för mig… TACK…………!!!!!!!!!!!!!

 • ROXANNA - KAMP EFTER CANCERN

  Härligt!!
  ,
  ,
  ,

  Länka gärna min CANCER insamling
  .
  .
  .
  betyder allt för dom sjuka ./
  ,
  ,
  ,

  ALLA får en TACK länk

 • Lina

  ÅH DU HAR NÄSTAN LIKA STORA TUTTAR SOM JAG!

 • MALIN - Gbg

  Du är sjuk alexandra. Du kommer bli tvångsintagen om du inte skärper dig. Anorexia är bara förnamnet. Usch, stackars barn.

 • Andrea

  Vad sjukt smal du är :O

 • Victoria

  Alla ni som tjatar om att Alexandra har anorexia och är alldeles för smal och allt det där- sluta med det. För det är KOMPLIMANGER i hennes öron. Ni skriver det för att ni vill att hon ska ”vakna upp” men det funkar inte så. I hennes öron låter det bara som ljuv musik när ni säger sånt. Det ger henne självförtroende och pepp att vilja hålla vikten ännu mer. För så länge ni säger att hon ser ut att ha anorexi så sitter hon bara och ler och blir nöjd över sig själv. För att hon har nått sitt mål. Borde inte va så, men det ÄR så. I såna här fall är det ovesäntligt vad som” borde” och ”inte borde”. Tyvärr. Så snälla lyssna när jag säger att era kommentarer bara gör det ännu värre. Vi vill ju inte att hon ska gå under eller hur?

 • mxfelicia

  Alltså, hur fan ser du ut? Vart har den gamla Kissie tagit vägen? Det var henne man ville läsa om, en naturlig tjej. Men nu.. nej fyfan.

 • C

  Lammkött? lol… Du ser ju äldre ut än kvinnan bakom honom.
  Här skiner solen hur mycket som helst… Det enda du behöver är lite hudcancer och en och annan venerisk sjukdom. Man ser att du jobbar på bra med både och. Tycker dock att du ska ta i med hårdhanskarna och träna riktigt ordentligt, helst i stekande solsken. Tänk så mycket kalorier du har fått i dig via munnen. Träna, träna, träna i stekande sol, ju mer du svettas, desto bättre. Drick dock ingenting, du bara fyller ut svetten du svettas ut då…

 • Julia

  Hejj ! Har bara en fråga , húr har du tänkt hur du ska göra när du blir gammal ( tex 70 ) med tatueringen och dina boobs ?

  DU ÄR JÄTTE SÖT !

  KOLLA MIN BLOGG , GULLIGTGODIS.BLOGG.SE , BADMINTON , VARDAG , KOMPISAR , KATT , HELT ENKELT EN 14-ÅRINGS LIV !

  HAR GÄRNA LÄNKBYTEN OCH SVARAR PÅ ALLA KOMMENTARER !!

 • Louise

  Jag förstår inte hur du kan tycka det är fint att vara så okvinnlig. Nu är du inte långt ifrån att se ut som ett skelett. Med lite fett får du kurvor och ser kvinnligare ut :O Brösten hjälper ju inte tyvärr :S Ser bara väldigt onaturligt ut, och jag menar inget illa. Jag förstår bara inte. Men du kommer också växa upp. Tycker bara det är tråkigt att du inte vill passa på att vara en bra förebild för alla dessa unga tjejer som läser din blogg. Usch, jag blir rädd när jag tänker på hur du bara kastar bort en chans att påverka dina läsare positivt och istället får tusentals tjejer att må dåligt och vilja vara som dig, svälter sig, och slösar pengar på operationer som dom inte behöver för att dom redan är vackra som dom är, men det är inte det budskapet du vill sända ut eller? Sedan är det ju klart att du ska se ut som du vill så länge du mår bra, men jag skulle föreslå att inte ha den här bloggen då. Tänk sedan när du har vuxit upp, du kommer ha så fruktansvärt dåligt samvete.

 • emsalie

  det stod nånstans i en tidning att du äter bantningspillret reductil. Och sprutar in såntdär som bränner fettceller? Är det därför du har blåmärken på armar å ben å rumpan? Ser nämligen ut som såna blåmärken.

  Ville bara höra om allt detta var sant eller inte? Tacksam för svar, hoppas du har nåt svar..

 • Jessica

  Förlåt, men SNÄLLA för våran skull. LÄGG INTE UPP BILDER PÅ DIG I BIKINI!
  Jag mår helt seriöst jätte illa av att se dig :S Väx upp och börja ta hand om dig!

 • CLaudia

  ehh din kropp ser inte frisk ut, du såg mycket bättre förut

 • Vickan

  Det ligger nog tyvärr något i vad Johanna skriver; kommentarer om att Kissie är för smal kommer hon bara att tolka som komplimanger, inte som en varningssignal. Det är tyvärr en del av sjukdomsbilden när man har en ätstörning, liksom en förvrängd självbild, överdrivet tränande och för litet näringsintag. Vad jag däremot kan tala om är att det finns andra biverkningar av att inte äta tillräcklligt, än att man går ner i vikt. Huden åldras och tappar sin elasticitet mycket snabbt, kvaliten på håret blir mycket sämre och extremt håravfall är vanligt. Benkvalitet, och även tändernas skick blir snabbt försämrat. Kanske det vore något att tänka på Kissie…. Alla ni som reagerar på oss som skriver om anorexia; det är inte så att vi gör detta för att dissa eller vara elaka, ofta tror jag att vi som kommer med dessa kommentarer har egna erfarenheter av sjukdomen, och det är därför vi ser sådant som ni andra kanske inte ser….vi vet att ju tidigare Kissie får upp ögonen för att hon har allvarliga problem, ju snabbare kan hon få hjälp och bli frisk. Anorexia är ett rent helvete och en sjukdom som man kan få kämpa mot i åratal. Det handlar om så mycket mer än att vara smal tjejer! All lycka till dej i framtiden Kissie, kroppen vi ser i bikini är tyvärr tragisk gumman, inte sexig eller avundsvärd på något sätt… Du är en smart tjej, visa att du kan ta dej ur det här. Kram V

 • partyblogg.ratata.fi

  hej…. du är så vacker o dig själv,,jag tycker du har så fin kropp gå kissie wy love u in finland ;);)

 • kaisa

  men herregud vad omogen ni är! om ni störs så jävla mycket på henne så sluta läs hennes blogg då! detta är hennes liv visst om hon vill se ut som hon gör, låta henne göra de då!! hon behöver inte små omogna jävla som kommentera hennes blogg om hur smal hon är eller hur ful ni tycker hon är! visst kalla mej vad ni har på era hjärtan för jag bryr mej inte! och om ni inte har tänk på de innan så tänk om ni va kissie då?! skulle ni bli glada om ni får såna kommentera eller?! tror väl de.. du kissie du kan väl berätta lite mer om mode och om smink? det vore klass! 😀 du ska veta att jag står bakom dej! kolla gärna min blogg:D

 • Anonym

  Du er blitt skikkelig hårete.

 • Anonym

  https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=nerner>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=nerne

  bli medlem på buzzador och få hem olika gratisprodukter som du får reccensera 🙂

  rolig blogg har följt den i mer än ett år 🙂

 • ELL

  KOLLA!!!!!! 😀

 • sara

  gött att du solar dina brända bröst, du kommer få värsta blåsorna där om du fortsätter solar dom.
  Och du, det är inte snyggt att vara så mager som du är :O

 • Anonym

  du är snygg hela din kropp är snygg, förutom magen den ser väldigt anorektisk ut. Tycker du borde äta lite mer :S

 • lisa

  Herregud, den sista bilden skrämmer mej verkligen.
  förstår verkligen inte hur du kan tycka att det är snyggt att vara sådär smal!
  Men det är du som bestämmer, men det är inte särskilt hälsosamt att vara en vandrande pinne.

 • Sofie

  *OOOMG du skulle bara veta vilka feta bilder jag fått skickade till mig.. kanske lägger ut dom i min blogg hahahaha ;)*
  http://nattstad.se/tresmåapor

 • Becca

  Va är det på ditt ben? Sand lr va?

 • siri

  Haha, jäklar va folk laggar loss på varandra i kommentarerna här! x)

 • alexander jönköping

  tycker dom börjar hänga lite ??

 • Ellen♥

  Heej!
  Jag vill bara säga att jag älskar dig så jävla myckett! ^^
  kollar på din blogg varje dag!♥
  Komentera och kolla gjärna min blogg!
  Kramizar från kissies största fans!^^♥

 • Anonym

  vittu de e feeeeeet!!

 • Ove

  Tjeeeenare mannan 😀 kissíe=Anorexia

 • Anonym

  Snälla ät lite mat och gå upp några kilon det kan inte vara hälsosamt för dig att se ut så där! Det ser inte klokt ut!

 • Jenny

  Kissie, hur tänker du? tycker du det är snyggt med skit stora silicon tuttar och läppar o sen är du så smal så revbenen syns 😮 inte ens killarna gillar det :O ät upp dig kvinna… och bete dig moget inte som en 12 åring. tack!

 • Daniella

  HAR DU FRÅGAT DESSA MÄNNISKOR PÅ BILDEN OM DU FÅR LÄGGA UT DOM PÅ DIN BLOGG. ÄNNU EN GÅNG VISAR DU HUR ”SNÄLL” DU ÄR… SOM HÄNGER UT FOLK PÅ DIN BLOGG JÄMT… OCH SEN UNDRAR DU VARFÖR FOLK ÄR ELAKA PÅ DIG… TÄNK EFTER 😉

 • REGIINAS.SE

  Härligt medRhodos. Är jävligt glad att jag har läst din blogg i flera år nu och blivit lite gladare av att läsa dina soliga inlägg när jag vart nere. Det är så bra att du alltidlägger upp bilder och videor. Man känner verkligen att du blivit som en vän/en till medlem i familjen 😀 Älskar din bikini förresten! Ha det jättekul och fortsätt så och gör oss alla glada 🙂
  /Trogna Kissie-läsaren. Kram <3

 • Selma

  Om jag var du skulle jag lägga ner bloggen. Helt otroligt vilka elaka kommentarer som folk skriver. Om du har läst någon annan blogg nån gång 😉 så kanske du märker att de flesta kommentarer brukar vara snälla för man gillar den personens blogg som man läser. Men det verkar som 90% av dina läsare faktiskt är inne för att nedvärdera dig. Förstör inte din framtid – lägg ner och satsa på något som GER dig energi istället för suger energi ur dig…

 • Leonie

  Men till alla er som säger att hon har anorexia.. det har hon inte! Anorexia är en sjukdom, som man blir behandlad för. Man är inte Anorexier för att man är vältränad eller smal. Herregud, lär er skillnaden.

  Kissie, jag tycker att du är så jävla grym som tränat så hårt och fått det du vill. Jag vet att du egentligen inte är en bra förebild, men för mig är du det. Då menar jag inte ditt festande eller bröstförstoringar. Men utan det att du gör som du själv vill och skiter i vad alla andra tycker, du står för dina åsikter och du är envis. Fortsätt som du gör, för du är grym! 😀

  • Sandra

   Från en tjej som själv haft både anorexi och bulimi: Leonie, jag tror inte det är upp till dig att avgöra om någon annan är sjuk eller inte. Så länge du inte är tankeläsare så vet du inte vad som pågår i en annan människas huvud. ”anorexi är en sjukdom man blir behandlad för”? Eh, ja förhoppningsvis får och tar man emot hjälp, men du menar att man inte är sjuk förrän man redan fått hjälp? Det är i alla fall så du formulerat dig. Det känns inte logiskt eller hur?

  • Linnea

   Herregud, det där måste vara det mest korkade jag läst på väldigt länge. Vadå ”anorexia är något man blir behandlad för?”
   Jaha, så du menar att det är lite som när man blir förkyld, typ? ”Oj nämen titta, jag har nog lite anorexia faktiskt, kanske ska
   gå till doktorn?”
   Det är en sjukdom som sitter i huvudet, den är psykisk. Och om du tycker att hon ser ”vältränad och smal” ut kanske du borde
   ta itu med ett och annat du med, för du kan fan inte ha en sund bild av hur en smal och vältränad kropp ser ut.
   Kan ju iallafall säga att ett par bikinitrosor inte brukar hänga som en påse på en sån kropp. ”Herregud, lär dig skillnaden”

   Jag har själv varit ätstörd och tappar seriös allt hopp på mänskligheten när folk tycker att det är helt normalt att se ut såhär,
   det är så uppenbart att något är fel och jag önskar inte det måendet till någon.

 • WTF

  KVINNA ÄT, ÄT!

 • elin

  SVAR- hejj, tack så mycket. Jag är 13 år och jag ska fylla 14 i augusti! Tycker också din blogg är fin och så! Ha det bra! KRAMAR från Elin 😉

 • Ida med håret

  Snygg bränna 😀 Går ju fint det där 🙂

 • Ulrika

  Hej!

  Kissie, jag tycker du bör kolla ditt skelett och din bentäthet.

  Har en kolega var dotter ser ungfär ut som du i kroppen (hon är anorektisk) och hon har ett skelett som en 80-åring eftersom hon svälter sig.
  Det vore hemskt om du kanske måste tänka dig för inom en nära framtid att inte göra aktiviteter som lätt kan orsaka benbrott (för en 80-åring)

  Så, för din egen skull..

 • hanna ♥

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

 • Matilda Almberg ♥

  Hur har du gjort för att gå ner i vikt så fort? Och hur håller du dig kvar? Asså skulle bli så glad för svar!

  Förresten har du helt klart klättrat upp på min ”favorit blogg lista” Du är toppen! 🙂

 • Isabella

  Du vet att klor bleker va? Så om du ska bada poolen hela tiden slöar det ju ner brännan. SÅ DU VET!

 • Anonym

  ååå herregud fatta att hon photoshopar.. hur fan kan ni inte se det!?

  • elin

   Testa att jämföra hennes tidigare bilder med dessa. Det är en enorm skillnad och alla som har helt okej syn ser att det där inte är
   photoshop.

 • Nora :)

  Älskar din blogg!
  Ser jätte härligt ut i solen 😀 skulle också vilja vara där,
  Sjukt avis, haha 😉

 • agnes

  vad e alla prickarna på dina ben ? :s

 • Annelie

  Gud vad alla klagar, har ni inget eget liv, inte för att försvara Alexandra för jag känner inte ens henne, men allvarligt, har ni som kommenterar ens något liv eftersom ni bara verkar bry er om alla andras? Hahaha, klockrena pratbubblor måste jag säga, gillas grovt! 😉

 • Annelie

  Btw alla dessa kommentarer om ”prickarna på benen” haha, antagligen så är det sand? Inte bara jag som behöver göra en laseroperation tror jag…:)

 • linn

  Det är tragiskt att se att du inte inser att du har anorexia Kissie. Det är en sjukdom med dödlig utgång

 • Angelina

  Förstår seriöst inte hur folk ens orkar lägga ner tid på att slänga onödiga och otrevliga kommentarer, vi läser ju Kissies blogg för att läsa om HENNES liv, om ni inte gillar det kan ni ju sluta läsa hennes blogg? Men antar att för många av er som ”stör” er så mycket på Kissie egentligen inte vågar erkänna att ni tycker om henne, fastän ni inte vågar gå emot strömmen eftersom det är så jävla populärt att hata Kissie.
  Eller så har ni seriöst stora problem som inte kan sova på kvällen förens ni har funnit någon/något att kunna klaga på. Skaffa ett liv haters, och Kissie, det är skönt att du i alla fall försöker ignorera folk så mycket som det går och lyckas med att leva ett njutningsfullt liv till skillnad ifrån alla dessa pessimister som sitter framför datorn och inte ens har ett liv utanför internet. Haters gonna hate!

 • gina

  hallååå du ska inte sola med solbrillorna på du har inte tänkt på att du blir ljus runt ögonen riktigt fult blir det annars. ta av dig dom när du solar solbrillorna kan du ha när du promenerar men akta så det inte blir så.

 • M

  Du ser ut som ett lik. De dag du dör kommer du se exakt likadan ut, utmärglad med tuttarna i vädret. Sexigt värre.

 • jossan

  jag har märkt en sak …när du vägde runt 60 .då klagade alla på att du för stor , tjock osv
  och nu när du har gått ner i vikt och trivs med din kropp .klagar alla att du är för smal , anorektiker osv.
  vad tycker du om det här kissie?
  jag tycker iallafall de är löjligt 🙂

 • kirre

  om du inte hade dina jävla tuttar skulle du se ut som en jävla anorexia level 10!!! o_o

 • Anonym

  Undra hur det kmr att gå för henne i framtiden.. Är underviktig som fan och festar som fan x)

 • hej

  kan du göra mig en känst ?
  be alla dina vnr att gå in och gilla mitt inlägg här ( bläddra ner en bit för att hitta det) : http://www.facebook.com/event.php?eid=211357965562297

  kan få träna med lands då, snäällllaa du!!

 • Louise

  Oh du har blivit så jäkla smal, kan du inte lägga upp en oredigerad förebild och efterbild. För nu när du är smal ”på riktigt” behöver du väll inte redigera längre ? Hur har du gjort för att gå ner så mycket i vikt ?

 • Anonym

  Shit du e sexi som fan !! Vill bara tuttknulla dig!

 • micha

  Alltså, det är synd att du har dedär gigantiska brösten. Du har skitfin kropp i övrigt..

 • Johanna

  Varför klagar jämt folk på hur Alexandra ser ut? Om ni hatar henne så himla mycket – sluta läs hennes blogg! Alltså vad finns det för mening med att kommentera att hon ser ut att ha anorexia, är smal som ett skelett eller är jätte ful? Sluta klanka ner på andra och titta på er själva i spegeln innan ni säger någonting. Alla är perfekta som de är. Punkt slut 🙂

 • Till Johanna

  Är det konstigt att hon får kritik? Hon är Sveriges största bloggare, så du tror att alla tycker bra om henne då?! Finns det någon regel att man inte ska läsa hennes blogg om man tycker dåligt om henne? Nej dåså -.-” NÖT

  ( TYCKER DOCK INTE ATT MAN SKA KLANKA NER PÅ FOLK, MEN MAN FÅR JU TA SINA RISKER..”

 • Johanna

  hejsan 🙂

  jag tycker du är sjukt fin men väldikt smal:s

  Jag tycker du ska lägga på några kilo.. men du får väl bestäma 🙂 men jag tycker om din blogg jätte mycket:D

  så jag vill gärnaa att du kika in på min 😀 se skulle göra mej jätte glad 😀

  http://www.marcuschey.devote.se 😀 tack kisse 🙂 sort fan 😀

  Hehe. somdom flesta andra 😛 <3

 • Rebecca

  Hej! Med tanke på ditt utseende så har jeg en bra/nyttig bok som du MÅSTE läsa.
  Mejla mig din adress så skickar jag den till dig, no problens!
  Jag känner att du skulle behöva inse hur din kroppsbyggnad VERKLIGEN är med tanke på att det är ganska många som reagerar på det och diagnostiserar dig som sjuk i anorexia.
  Mejla. kram Rebecca

 • .

  Kissie du är fin men lite överdrivet smal. Att vara smal betyder inte att gå ner jättemycke i vikt 😉

 • Sandra Lundqvist.

  GUD, du ser ut som en kärring. Tycker lite synd om dig!

 • Emma 16 & gravid

  Kissie, jag säger det här för att jag menar väl och hatar att se folk må dåligt. Du är sjukligt smal. Så smal att det inte längre är snyggt eller naturligt på något sätt. Jag vill inte döma dig, om det är så du vill se ut, och det accepterar jag. Men jag vill att du ska veta att du absolut inte BEHÖVER banta mer nu. Och det skulle absolut inte göra något om du gick upp några kilon.
  Man ser på dig att du har en ätstörning. Försök ta dig ur den. Kämpa emot tankarna och ångesten.
  Ha det jättebra och njut riktigt mycket av solen 🙂 <3

 • Anonym

  asså du har ju för fan anorexia, vad är felet på dig? du är inte ens snygg längre, föööör smal. gå upp några kilo så kommer du se jävligt mycket piggare & framför allt bättre ut. herregud, hur gammal är du egentligen? lär dig bete dig som vanligt folk.

 • Anonym

  OMG!
  Seriöst, det är snyggt att vara smal. Men när man ser dig så är det bara ÄCKLIGT och VIDRIGT!
  Första & sista gången jag kollade din blogg.
  Seriöst, för din egna skull. ÄT KVINNA! DU ÄR INTE SNYGG NÄR DU ÄR SÅDÄR!
  SÖK HJÄLP FFS!

 • emsalie

  stora bröst, anorexia och reductil reductil reductil.
  stora bröst, anorexia och reductil reductil reductil.
  När jag säger reductill säger ni: BANTNINGSPILLER.
  :bantningspiller bantningspiller!

  Tralalala

  Tror jag precis kom på en låt om Peter08´s brorsa. Kanske blir nästa sommarhit? BLINK BLINK (hahah)

  Pathethic.

 • emsalie

  oh sorry, Peter08´s syrra menar jag. Men, du ser ju lite manlig ut i ansiktet också, transexuell.

  Du var snyggare förr måste jag säga. Jag tycker det är synd att du har gjort som du gjort.

 • Elina

  GRRRYMT SNYGG KROPP! (okej brösten är lite för stora för min smak – men det är ju som sagt en smaksak, haha eller så är det för att jag är en tjej och inte gillar/förstår grejen med bröst). Men poängen med min kommentar är att jag tycker du ska vara stolt och nöjd med din kropp (ser ju ut som att du är både stolt och nöjd nu !), det är väldigt få som lyckas gå ner så som du gjort. ALLA pratar om att de vill gå ner, men få lyckas (ja, alla vill gå ner i vikt – även de som hackar på sin kropp här bland kommentarerna) :))

 • Malyn

  Hej Kissie!
  Jag undrar vad du använder när du solar? Vad smörjer du in dig med?
  Jag har lätt för att bli brun och vill bli det nu så vill ha dina bästa tips 😀 hihi
  Kisses!!

 • Svea

  Asså du måste börja äta snart, din hud typ skrynklar ihop sig och vem vill dejta ett benrangel???

 • malin

  Gå upp i vikt för i helvete! Du ser ut som ett skelett med två basketbollar fast klistrade på bröstet! USCH!

 • Niclas

  Tjenare du kanske inte kommer ihåg mig ? men vi träffades på stureplan.
  Och du bjöd hem mig till dig du drack så du spydde

 • Andra världskriget

  Usch det där ser banne mig inte hälsosamt ut, utan snarare utmärglat ut.

  Är det bara jag som kan se likheter mellan denna bild och judarna i lägren?

 • Anonym

  asså har du ANOREXIA eller? eller äter du bara lite? för att du har enorma tuttar för den lilla klena kroppen du ser ut som 15 förfan

 • Anonym

  Hej kissie

  Nu få du ta och äta mer mat!!!

  Hehe hur mycket väger du i gentligen ???

 • Adolf

  Hej jag heter Adolf och är 89år 🙂 Jag är ett stort fan till dej 🙂

 • Jess

  Herregud mänska, vem vill VARA sådär smal? Jaaa, du gnäller på att vi skriver att du är smal, men en vacker dag så ligger du på sjukhus, och slipper inte därifrån, om du inte vill dö då förstås! skulle jag vara du så skulle jag ÄTA !! haha du är för .. jaa.. du vet ! ciao

  hoppas du förstår nån dag att du inte kan bete dig sådär.. ät !

 • f

  Du ser ju skjuklig ut, asså du är inte äns snygg :S
  Jag menar man ser dina ben och dina bröst är ju fan större än ” stora vatten meloner :S

 • Emma

  SJUK JÄVLA KROPP DU HAR KVINNA, RIKTIGT SNYGG!
  Jag har tyvärr inte de där ”smalis-generna” men man får ju vara nöjd med hur man ser ut.
  Låt INGEN trycka ner dig, för din kropp ÄR snygg.
  Den som säger annat är antagligen knubbsäl och är för lat för att göra något åt det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *