Onsdag!

God morgon babes!Sid är verkligen bra på det han gör men han kan ge f*n på att jag lär hata honom lite mer efter varje träning haha! 😉Jaja nog om det, ni såg mig på tv igår eller hur snyggingar? Klart ni gjorde!! Hur kan man vilja missa det med flit, eller vad säger ni.. Jag tyckte såklart jag var bäst, haha men det är inte direkt om vem som tycker vad för ingen annan ville ta uppmärksamheten förutom jag.. 😉 Eller jag tror dom andra ville det men alla kan inte ha kändisstatus som jag! =)


Sovit gott? Jag har världens träningsvärk efter träningen igår.. =( Fyfan, mina lår känns som att dom har svullnat upp och mina knän vill inte böja sig. Min rumpa ska vi inte ens snacka om!! Min personliga tränare

Här har vi en video på hur allt ser ut ”backstage” hos Ascberg..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *