Taxin kommer om 5 minuter..

JUSTE!

Ska ju vara på tv ikväll.. Lätt att glömma sånt när man är så känd som jag 😉 Rykterna var ju att jag hade ställt in det.. Hmm, why would I do that? Mediak*t som jag..? Jaja, önska mig lycka till för ikväll ska jag vara med i Aschbergs program på tv 8!

Ps. Någon som kan fota tvksärmen kanske när jag är med och maila dom till mig innan jag kommer hem? Min mail är [email protected], och den som gör det får såklart en fin länk här på bloggen! 😉


ÖNSKA MIG LYCKA TILL B*TCHES! 😉


21:00

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - A STAR IS BORN Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *