Nu är jag hemma igen! Allting gick jätte bra och hörrni, Ascberg är inte så farlig trots allt 😉 Jag trodde hans kulle vara elakare än vad han var men det visade sig att jag var det som var mest farlig och bithig av dom alla, håller ni inte med? 😉 Mjaou!

Nej men helt ärligt var han f*n så mycket jävligare innan kameran satt igång, haha det kan man inte tro va? Snackade om vårat blonda hår osv, skulle frågat vilken hårfärg hans fru hade med tanke på hur bitter han lät..

Nej men det gick väldigt snabbt, 11 minuter – reklam – 11 minuter – klar! Så fort gick det, men jag var inte ett dugg nervös innan så.. Är ju så van! Hör ju till att vara känd här i Sverige att delta i olika program, tex som detta.. Jag menar, jag.. Intresserad av mat..? Näh, och att jag smakade av hans mat var det värsta jag har gjort.. JAG ÅT FÖRFAN EN TESTIKEL PÅ DIREKTSENT TV!!


Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *