Posted in: Vardag
Kommentarer (0)
 • elin

  hoppas du har det bäst!

 • diana

  Omg jag var etta efter kissie! i love U so mutch! vart köpte du klänningen?

 • Sverker

  Snygg drink, snygg klänning, men jag skulle föredra en rejäl köttbit. I klänningen skule jag ju se rent löjlig ut.

 • Bodypalace

  den hade suttit snyggare på en kurvigare tjej 😉

 • A

  Sjukt snygg klänning, måste ha! 😀 Var är den köpt? Kissie du är sjuuuuukt smal och jag ääääääälskar det! Jag fyller snart elva år och jag ser dig som en av mina största förebiler, du är så himla söt! Jag skulle aldrig operera brösten så som du gjort, men på dig passar det så bra! Och du sminkar dig så jättefint! Kikar in på din underbara blogg varje dag. Älskar din Chihuahua, Chloé (stavning?), kan du inte göra ett helt inlägg om henne med en massa information osv? Det vore häftigt! Fortsätt så som du gör och ha det riktigt bra på Rhodos! Bry dig inte om vad alla säger att du festar för mycket, bestäm själv, och njut av din semester!

 • isabell

  åååh va jag vill vill se ut som dig !!!! NAAAAAAAAAAAAT

 • Samuel

  Fattar inte hur du kan ha så många läsare när din blogg är så omogen!

 • Cirran

  Hej!
  Grattis Alexandra!
  Äntligen har du gynnat lite vikt!
  Man ser det äntligen….

  Kärlek till Fina Kissie

 • Mimmi

  Wow! Häftig klänning, skulle nog inte passa riktigt på mig. Men på dig sitter den som gjuten! Btw, jag är en riktig tjockis och har läst en massa att man bara ska vara nöjd med sig själv och inte ändra på sig. Men jag är ju inte nöjd med mig själv ju! Jag vill vara lika smal som dig. Jag är elva år och jag försöker banta lika bra som dig. Jag äter mindre och joggar två gånger varje dag, har gjort så i fem dagar nu. När är det meningen att man ska börja se resultatet? Oj förresten, tänkte glömma, jag äter bara en gång per dag! 😀 Det borde ju räcka, right? Men jag har inte förändrats något, och i spegeln ser jag bara massa lager av fett. Du är ju sååååå smal och fin!! Diggar dig Kissie, verkligen!

 • Ella

  hej, jag brukar läsa din blogg varje dag och skulle bli jätte glad om du kunde besöka min fanblogg. Du behöver inte om du inte gillar Twilight// pussar & kramar från Ella

 • moa

  vart köpte du den snygga klänningen 😉 ?

 • C

  nu är du sjukligt smal !

 • lunah

  hey
  hey
  hey
  hey
  hey
  hey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  heyhey
  hey
  hey
  hey
  hey

 • elsa

  jag brukar inte tycka att du är fin, men den där bilden var jätte söt 🙂

 • Cringla

  Hej! Det ser ut att du har det 3vligt!
  Det kanske en töntig fråga, men undrade bara, när du har pratat om pr-cuper. Vad är det??

 • sofia

  du ser ut som en fucking man.
  din rumpa går ju fan inåt istället för utåt och dina fötter ser gigantiska ut i jämförelse med kroppen.
  klä dig så det passar din kropp – det där var INTE smickrande

 • Anonym

  måste säga att klänningen inte passar på dig :p…. jag har själv beställt hem den, och fick insperation från kenza som har den, och den sitter så sjukt snyggt på henne… och på dig.. tss va faktist riktigt fult :p

 • hooooooooooneeeeeey

  KOLLA IN DEN SUPERSÖTA HUNDEN!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  kommentera gärna blir jätteglad då!! 😀 😀 😀 😀

  KOLLA IN DEN SUPERSÖTA HUNDEN!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  kommentera gärna blir jätteglad då!! 😀 😀 😀 😀

  KOLLA IN DEN SUPERSÖTA HUNDEN!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  kommentera gärna blir jätteglad då!! 😀 😀 😀 😀

  KOLLA IN DEN SUPERSÖTA HUNDEN!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  kommentera gärna blir jätteglad då!! 😀 😀 😀 😀

  KOLLA IN DEN SUPERSÖTA HUNDEN!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  kommentera gärna blir jätteglad då!! 😀 😀 😀 😀

  KOLLA IN DEN SUPERSÖTA HUNDEN!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  kommentera gärna blir jätteglad då!! 😀 😀 😀 😀

  KOLLA IN DEN SUPERSÖTA HUNDEN!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  kommentera gärna blir jätteglad då!! 😀 😀 😀 😀

 • johanna

  FÖLJ MIN VÄG TILL ETT DROGFRITT LIV… Jag är en 19 åriig tjej som har tagit sig ifrån ett tungt opiatmissbruk, och på min blogg kan du följa min svåra väg mot ett drogfritt liv. Du kan även dela min passion för kläder och mode och den svenska narkotikapolitiken. Vill du också göra en skillnad, så kan vi göra det, med dina och mina läsare. Media är makt ! Kramar Johanna

 • Monica

  Vill bara rikta ett stort tack till dig, Kissie. Jag har tjejgrupper med tjejer i åldrarna 13-16 år, och när vi har tema självförtroende/självkänsla brukar jag använda dig som det perfekta exemplet på en tjej som har dålig självkänsla men bra självförtroende. Tur att mina tjejer är så kloka att de inser att du är inte är en bra kvinnlig förebild. Kram till dig 🙂

 • Jenny

  Fan lägg inläggen du har i pattarna i röven istället. Så kanske du ser ut som en KVINNA sen!
  Just nu ser du bara ut som en anorektisk 8årig flicka med silikon pattar!
  Aa, de är ju iuf ditt eget val om du vill se dum ut!

 • Lucy

  Klänningen är från Nelly.se

 • linnea

  jättefin bild alexandra! du ser inte så äckligt smal ut utan mer normalbyggd ut nuju, nu är du faktiskt riktigt snygg! håll dig precis såhär! gå inte ner mer, du passar sketabra som du ser ut nu! och riktigt fin klänning! 😀 kram!

 • p

  Fyfan vad du är äckligt ful! Spydde precis när jag såg dig och jag skojar inte!

 • stora fötter

  Smal som en sticka med stora mans fötter :S

 • Maddis xD

  Asså Due Ju Bah Föör Snygg Gmn!<3
  Love Tha Dress! xP

  En Fråga Bah; Vart Göru Dina "Header's"?

  Pöss

 • E M M E L L Y

  Hehe, tycker du har lite smala ben men annars supersnyggt 😉
  Men givetvis är det ju upp till dig hur smala ben du ska ha ofc! ;P

 • Sara

  Kissies, eftersom du lägger upp hur du tränar så önskar jag att du gärna kunde visa hur man får smalare lår. vad man ska träna och hur. vill få smala lår 🙁

 • evelina

  DU ÄR FIN ALEXANDRA

 • amanda

  Converse och klänning?! Haha, du driver va ?

 • cassandara

  Tittade på dina bilder och undrar varför du envist kör med olika stora bröst?!? Två operationer och bröst som är av helt olika kaliber är ju faktiskt underligt?

 • Pinsam du e pissie

  jag tycker man borde skänka en tanke till oss som faktiskt bor kring Stureplan (Humlegården) och Östermalm (Karlaplan). Ni använder Stureplan som en lekplats, där ni tror att att man ska springa runt totalt söndersminkad, stora ballonger till bröst, försöka vara ”rika” och som grädden på moset kalla varandra ”förortsungar”, ”Farstabrudar” osv. Hetsen kring Stureplan – att det skulle vara grönare på andra sidan gräset verkar ingen av er förstå. Stureplan består av en Svamp i betong, med en galleria som höjs till skyarna och råtthål till nattklubbar som har tappat sin finish för flera år sedan.

  Det är inte nog med detta. När ni väl har tappat lusten på Stureplan och dess utbud, väljer ni att dra er ännu längre in Östermalm. Ner mot Strandbryggan & Josefinas. Hetsen blir ännu större, och små tjejerna ser billigare och billigare ut för varje säsong. Och det är vi, dem boende kring området som är tvungna att stöta på ”Farstabrudarna” med drömmar om guld utanför porten på väg till ner till Strandbryggan eller varför inte Tures för att äta en enkel middag.

  Det räcker inte med att ramla in på Gucci, LV, Bottega Veneta någon gång om året med ihop sparade pengar och köpa butikens fulaste skor, med dem största logotyperna Alexandra. Det är så mycket mer som krävs för att man ska komma till en viss nivå. Det du/ni håller på med är fruktansvärt billigt, och känns bara som ett ständigt jagande på ett liv du/ni strävar efter.

  Varför ramlar du och även ni andra inte ner på jorden istället, försöker klämma på dig ett par sjysta Acne Jeans, med ett par snygga Ballerina och accessoarer? Du lär få en hel del uppmärksamhet för dina bröst, och jag hoppas du trivs med dem, men det kan inte finnas någon varken kille eller tjej som tänder på dem. Hela stilen, brösten, bantningen, dina plockade ögonbryn som två regnbågar och all din Make Up i ansiktet bara skriver ”Förort” med stora bokstäver i din panna.

  Om nu gräset är grönare på andra sidan – vilket det verkligen inte är, och hetsen till att uppnå det ”Rika” livet, alltså Överklass och Förmögenhet så kan ni åtminstone ta er i kragen och visa att det finns en viss stil på hur ni både beter er och ser ut.

  Och till Alexandra !
  Jag menar, du har ju det mesta ? Du får in bra betalt för din blogg, som verkligen borde byta Design till någonting mer 2011, mer än 1997. Du har en kropp du verkar trivas med, och som du kämpat för. (något för smal, om det inte är redigerat vilket du verkar vara en höjdare på att göra), och du har en pojkvän ! Varför då sönderfärga håret, lägga timtal på att plocka ögonbrynen som två ostbågar, och sedan täppa igen huden med en massa smet. Lägg pengarna på mer dyrbara produkter, och låt bli allt krafs du smäckar på i ansiktet. För du ser bara billig ut, precis som ditt uttalande om ”alla andra” kring Stuuureplan.

  ”Håll upp händerna för Stureplan”

  Cheers //

  jag tycker man borde skänka en tanke till oss som faktiskt bor kring Stureplan (Humlegården) och Östermalm (Karlaplan). Ni använder Stureplan som en lekplats, där ni tror att att man ska springa runt totalt söndersminkad, stora ballonger till bröst, försöka vara ”rika” och som grädden på moset kalla varandra ”förortsungar”, ”Farstabrudar” osv. Hetsen kring Stureplan – att det skulle vara grönare på andra sidan gräset verkar ingen av er förstå. Stureplan består av en Svamp i betong, med en galleria som höjs till skyarna och råtthål till nattklubbar som har tappat sin finish för flera år sedan.

  Det är inte nog med detta. När ni väl har tappat lusten på Stureplan och dess utbud, väljer ni att dra er ännu längre in Östermalm. Ner mot Strandbryggan & Josefinas. Hetsen blir ännu större, och små tjejerna ser billigare och billigare ut för varje säsong. Och det är vi, dem boende kring området som är tvungna att stöta på ”Farstabrudarna” med drömmar om guld utanför porten på väg till ner till Strandbryggan eller varför inte Tures för att äta en enkel middag.

  Det räcker inte med att ramla in på Gucci, LV, Bottega Veneta någon gång om året med ihop sparade pengar och köpa butikens fulaste skor, med dem största logotyperna Alexandra. Det är så mycket mer som krävs för att man ska komma till en viss nivå. Det du/ni håller på med är fruktansvärt billigt, och känns bara som ett ständigt jagande på ett liv du/ni strävar efter.

  Varför ramlar du och även ni andra inte ner på jorden istället, försöker klämma på dig ett par sjysta Acne Jeans, med ett par snygga Ballerina och accessoarer? Du lär få en hel del uppmärksamhet för dina bröst, och jag hoppas du trivs med dem, men det kan inte finnas någon varken kille eller tjej som tänder på dem. Hela stilen, brösten, bantningen, dina plockade ögonbryn som två regnbågar och all din Make Up i ansiktet bara skriver ”Förort” med stora bokstäver i din panna.

  Om nu gräset är grönare på andra sidan – vilket det verkligen inte är, och hetsen till att uppnå det ”Rika” livet, alltså Överklass och Förmögenhet så kan ni åtminstone ta er i kragen och visa att det finns en viss stil på hur ni både beter er och ser ut.

  Och till Alexandra !
  Jag menar, du har ju det mesta ? Du får in bra betalt för din blogg, som verkligen borde byta Design till någonting mer 2011, mer än 1997. Du har en kropp du verkar trivas med, och som du kämpat för. (något för smal, om det inte är redigerat vilket du verkar vara en höjdare på att göra), och du har en pojkvän ! Varför då sönderfärga håret, lägga timtal på att plocka ögonbrynen som två ostbågar, och sedan täppa igen huden med en massa smet. Lägg pengarna på mer dyrbara produkter, och låt bli allt krafs du smäckar på i ansiktet. För du ser bara billig ut, precis som ditt uttalande om ”alla andra” kring Stuuureplan.

  ”Håll upp händerna för Stureplan”

  Cheers //

  jag tycker man borde skänka en tanke till oss som faktiskt bor kring Stureplan (Humlegården) och Östermalm (Karlaplan). Ni använder Stureplan som en lekplats, där ni tror att att man ska springa runt totalt söndersminkad, stora ballonger till bröst, försöka vara ”rika” och som grädden på moset kalla varandra ”förortsungar”, ”Farstabrudar” osv. Hetsen kring Stureplan – att det skulle vara grönare på andra sidan gräset verkar ingen av er förstå. Stureplan består av en Svamp i betong, med en galleria som höjs till skyarna och råtthål till nattklubbar som har tappat sin finish för flera år sedan.

  Det är inte nog med detta. När ni väl har tappat lusten på Stureplan och dess utbud, väljer ni att dra er ännu längre in Östermalm. Ner mot Strandbryggan & Josefinas. Hetsen blir ännu större, och små tjejerna ser billigare och billigare ut för varje säsong. Och det är vi, dem boende kring området som är tvungna att stöta på ”Farstabrudarna” med drömmar om guld utanför porten på väg till ner till Strandbryggan eller varför inte Tures för att äta en enkel middag.

  Det räcker inte med att ramla in på Gucci, LV, Bottega Veneta någon gång om året med ihop sparade pengar och köpa butikens fulaste skor, med dem största logotyperna Alexandra. Det är så mycket mer som krävs för att man ska komma till en viss nivå. Det du/ni håller på med är fruktansvärt billigt, och känns bara som ett ständigt jagande på ett liv du/ni strävar efter.

  Varför ramlar du och även ni andra inte ner på jorden istället, försöker klämma på dig ett par sjysta Acne Jeans, med ett par snygga Ballerina och accessoarer? Du lär få en hel del uppmärksamhet för dina bröst, och jag hoppas du trivs med dem, men det kan inte finnas någon varken kille eller tjej som tänder på dem. Hela stilen, brösten, bantningen, dina plockade ögonbryn som två regnbågar och all din Make Up i ansiktet bara skriver ”Förort” med stora bokstäver i din panna.

  Om nu gräset är grönare på andra sidan – vilket det verkligen inte är, och hetsen till att uppnå det ”Rika” livet, alltså Överklass och Förmögenhet så kan ni åtminstone ta er i kragen och visa att det finns en viss stil på hur ni både beter er och ser ut.

  Och till Alexandra !
  Jag menar, du har ju det mesta ? Du får in bra betalt för din blogg, som verkligen borde byta Design till någonting mer 2011, mer än 1997. Du har en kropp du verkar trivas med, och som du kämpat för. (något för smal, om det inte är redigerat vilket du verkar vara en höjdare på att göra), och du har en pojkvän ! Varför då sönderfärga håret, lägga timtal på att plocka ögonbrynen som två ostbågar, och sedan täppa igen huden med en massa smet. Lägg pengarna på mer dyrbara produkter, och låt bli allt krafs du smäckar på i ansiktet. För du ser bara billig ut, precis som ditt uttalande om ”alla andra” kring Stuuureplan.

  ”Håll upp händerna för Stureplan”

  Cheers //

  jag tycker man borde skänka en tanke till oss som faktiskt bor kring Stureplan (Humlegården) och Östermalm (Karlaplan). Ni använder Stureplan som en lekplats, där ni tror att att man ska springa runt totalt söndersminkad, stora ballonger till bröst, försöka vara ”rika” och som grädden på moset kalla varandra ”förortsungar”, ”Farstabrudar” osv. Hetsen kring Stureplan – att det skulle vara grönare på andra sidan gräset verkar ingen av er förstå. Stureplan består av en Svamp i betong, med en galleria som höjs till skyarna och råtthål till nattklubbar som har tappat sin finish för flera år sedan.

  Det är inte nog med detta. När ni väl har tappat lusten på Stureplan och dess utbud, väljer ni att dra er ännu längre in Östermalm. Ner mot Strandbryggan & Josefinas. Hetsen blir ännu större, och små tjejerna ser billigare och billigare ut för varje säsong. Och det är vi, dem boende kring området som är tvungna att stöta på ”Farstabrudarna” med drömmar om guld utanför porten på väg till ner till Strandbryggan eller varför inte Tures för att äta en enkel middag.

  Det räcker inte med att ramla in på Gucci, LV, Bottega Veneta någon gång om året med ihop sparade pengar och köpa butikens fulaste skor, med dem största logotyperna Alexandra. Det är så mycket mer som krävs för att man ska komma till en viss nivå. Det du/ni håller på med är fruktansvärt billigt, och känns bara som ett ständigt jagande på ett liv du/ni strävar efter.

  Varför ramlar du och även ni andra inte ner på jorden istället, försöker klämma på dig ett par sjysta Acne Jeans, med ett par snygga Ballerina och accessoarer? Du lär få en hel del uppmärksamhet för dina bröst, och jag hoppas du trivs med dem, men det kan inte finnas någon varken kille eller tjej som tänder på dem. Hela stilen, brösten, bantningen, dina plockade ögonbryn som två regnbågar och all din Make Up i ansiktet bara skriver ”Förort” med stora bokstäver i din panna.

  Om nu gräset är grönare på andra sidan – vilket det verkligen inte är, och hetsen till att uppnå det ”Rika” livet, alltså Överklass och Förmögenhet så kan ni åtminstone ta er i kragen och visa att det finns en viss stil på hur ni både beter er och ser ut.

  Och till Alexandra !
  Jag menar, du har ju det mesta ? Du får in bra betalt för din blogg, som verkligen borde byta Design till någonting mer 2011, mer än 1997. Du har en kropp du verkar trivas med, och som du kämpat för. (något för smal, om det inte är redigerat vilket du verkar vara en höjdare på att göra), och du har en pojkvän ! Varför då sönderfärga håret, lägga timtal på att plocka ögonbrynen som två ostbågar, och sedan täppa igen huden med en massa smet. Lägg pengarna på mer dyrbara produkter, och låt bli allt krafs du smäckar på i ansiktet. För du ser bara billig ut, precis som ditt uttalande om ”alla andra” kring Stuuureplan.

  ”Håll upp händerna för Stureplan”

  Cheers //

  jag tycker man borde skänka en tanke till oss som faktiskt bor kring Stureplan (Humlegården) och Östermalm (Karlaplan). Ni använder Stureplan som en lekplats, där ni tror att att man ska springa runt totalt söndersminkad, stora ballonger till bröst, försöka vara ”rika” och som grädden på moset kalla varandra ”förortsungar”, ”Farstabrudar” osv. Hetsen kring Stureplan – att det skulle vara grönare på andra sidan gräset verkar ingen av er förstå. Stureplan består av en Svamp i betong, med en galleria som höjs till skyarna och råtthål till nattklubbar som har tappat sin finish för flera år sedan.

  Det är inte nog med detta. När ni väl har tappat lusten på Stureplan och dess utbud, väljer ni att dra er ännu längre in Östermalm. Ner mot Strandbryggan & Josefinas. Hetsen blir ännu större, och små tjejerna ser billigare och billigare ut för varje säsong. Och det är vi, dem boende kring området som är tvungna att stöta på ”Farstabrudarna” med drömmar om guld utanför porten på väg till ner till Strandbryggan eller varför inte Tures för att äta en enkel middag.

  Det räcker inte med att ramla in på Gucci, LV, Bottega Veneta någon gång om året med ihop sparade pengar och köpa butikens fulaste skor, med dem största logotyperna Alexandra. Det är så mycket mer som krävs för att man ska komma till en viss nivå. Det du/ni håller på med är fruktansvärt billigt, och känns bara som ett ständigt jagande på ett liv du/ni strävar efter.

  Varför ramlar du och även ni andra inte ner på jorden istället, försöker klämma på dig ett par sjysta Acne Jeans, med ett par snygga Ballerina och accessoarer? Du lär få en hel del uppmärksamhet för dina bröst, och jag hoppas du trivs med dem, men det kan inte finnas någon varken kille eller tjej som tänder på dem. Hela stilen, brösten, bantningen, dina plockade ögonbryn som två regnbågar och all din Make Up i ansiktet bara skriver ”Förort” med stora bokstäver i din panna.

  Om nu gräset är grönare på andra sidan – vilket det verkligen inte är, och hetsen till att uppnå det ”Rika” livet, alltså Överklass och Förmögenhet så kan ni åtminstone ta er i kragen och visa att det finns en viss stil på hur ni både beter er och ser ut.

  Och till Alexandra !
  Jag menar, du har ju det mesta ? Du får in bra betalt för din blogg, som verkligen borde byta Design till någonting mer 2011, mer än 1997. Du har en kropp du verkar trivas med, och som du kämpat för. (något för smal, om det inte är redigerat vilket du verkar vara en höjdare på att göra), och du har en pojkvän ! Varför då sönderfärga håret, lägga timtal på att plocka ögonbrynen som två ostbågar, och sedan täppa igen huden med en massa smet. Lägg pengarna på mer dyrbara produkter, och låt bli allt krafs du smäckar på i ansiktet. För du ser bara billig ut, precis som ditt uttalande om ”alla andra” kring Stuuureplan.

  ”Håll upp händerna för Stureplan”

  Cheers //

 • Ina

  Guuu vilken söt klänning!:)

 • lindis

  fan nu kan jag inte använda min sån klänning längre.. alla kommer tro att jag har härmat dig då och det går ju inte i kissies värld! =(((((

 • lindis

  PS. klänningen finns på nelly för 299 kr! Märket är CLUB L så sök efter klänningen på det märket så hittar ni den

 • Estes33Fran

  Some time ago, I did need to buy a good house for my firm but I didn’t earn enough money and could not order anything. Thank goodness my mother suggested to try to take the personal loans from banks. Hence, I acted that and was satisfied with my credit loan.

 • danni :-)

  SLUTA GNÄLL, DET HON GÖR ÄR ATT LYCKAS MED SIN BLOGG. HON UNDERHÅLLER OSS, KLART VI LÄSER. NI SOM GNÄLLER, JA NI GER HENNE BARA MER LÄSARE.

 • Felizia

  Snygg men jag gillar inte armarna 😛

 • Anonym

  Alla dina inlägg handlar om bara festande nu för tiden, det hade varit roligare om du skrev om ngt annat än att du hela tiden beställer massa drinkar, börjar bli GANSKA uttjatat med ditt festande, som att det var det enda du gjorde i ditt liv liksom.

 • johanna

  klänningen var verkligen SUPER SNYGG PÅ DIIG!! hur sommrig som helst!

 • annie

  hej, tycker inte du att det är störande när folk spamaaar hela tiden?
  btw, suupersöt klänning!! jag älskar dig o din blogg såå himla mycket, kram!! 😀

 • Ladyfromsweden

  Fin klänning faktiskt, du ser bättre ut bakifrån utan bomberna…

 • Azizi

  Kenza har ju köpt en sån för länge sedan och med vita all star blir det ju helt hennes stil, kissie va tänkte du där liksom?

 • Carro

  Jag tycker helt ärligt synd om dig! Vad gör du för konstruktivt i livet? Det enda du gör är att spackla dig, festa och lägga ut på din blogg.
  Har du tänkt att hålla på med detta hela livet? Har du inga mål? Vill du inte uppnå något i livet? Det kan inte vara så svårt att göra som du, banta ner sig, skaffa sillisar och hänga på Stureplan och sedan blogga om det! Vi som verkligen uppnår något i livet, det är vi som skaffar en bra utbildning, tjänar pengar genom
  vår karriär och inte minst behåller vår integretet?

  Tänkt den dagen du fyller 50 och det enda du kan svara när någon frågar vad du gjort i ditt liv är:
  har bloggat om min bantning, skönhetsoperationer och festande! Vilken respekt du kommer att inge!!

 • Lovisa & Natalie

  Besök vår blogg! Älskar din <33

 • mohammed

  vad hände er på fredag den 13?? läs http://larsmohammed.blogg.se för att veta vad som hände mig. Resultat gips i 6 – 10 veckor.

 • mohammed

  vad hände er på fredag den 13?? läs http://larsmohammed.blogg.se för att veta vad som hände mig. Resultat gips i 6 – 10 veckor..

 • cristina waldorf

  gud vad snygg du är! 😀
  Klänningen är från Nelly.com ^^

 • kristina

  Vad söt du var, när man inte ser dom där jätte brösten…

 • Melinda

  Jättefin klänning du har.-)
  den passar för dej.-)

 • chloe

  Hej, fin bild! Men undrade hur lång är du? (cm) 🙂

 • Michelle

  Hej! Fattar inte varför man inte kan ha samma som andra? Wierrd
  Du e jätte smal och fin!!
  Hoppas ni har det bar!

 • selena

  åh kissie du är så fin. din kropp åh! 🙂

 • paulina

  Hej Kissie, varför hade du så fula skor till klänningen? går du inte i klackskor längre?

 • signe

  snygg klänning men convirse !?? välding klumpiga och ursh ?! du som nu är så lång o smal borde väll satsa på typ balerina elr klakisar ! nej, urch kissie , inte en höjdare !?

 • Saaga

  Personligen tycker jag att kissie har bland samtidens värsta smak för kläder. Jag menar; hon ser ju ut som janne-långben. Alltså fötterna är ju större en hennes midja. Varning för den äkta storfot på rymmen! Passa er. Och med ”bomberna” ja med dessa kan hon skapa ett krig! Halleluilia för slampgenerationen!

 • Rita

  Visste inte att du tyckte om Converse och att du har såna ;D <3 för det har du aldirg skrivit i bloggen 🙂

 • Kristin

  Du ser inte klok ut längre, herregud vad smal du är flicka..
  Det långt ifrån mänskligt ut.. Se till dina fötter, har du storlek 42.
  Nej Alexandra, var är du i allt?

 • Anonym

  wannabe kenza

 • Anonym

  rätt bra bild på dig faktiskt, du såg inte så benig ut som du gör ibland. att du äter riktig mat där borta verkar göra för din kropp.

 • emmm

  orka herma kenza, kläningen är från nelly.com och kläningen satt absolut inte fint på dig. SKAFFA KURVOR, det är faktiskt finare när tjejer har lite kurvor snälla t.o.m modeller har lite kurvor. Man ser ju resultatet hur du bär den och det var inte smickrande med converse heller, gudars skyming skaffa dig en finare kropp lilla. Jag tycker att den inte alls satt fin, Kenza som köpte den INNAN dig satt mkt finare ut på henne.

 • Celine

  Dette er det beste innlegget jeg noensinne har lest! Utrolig bra!!! DEkket i grunn alt jeg selv har tenkt om Kissie!!!! Alt er bare så BILLIG!!! ALLE SER ju at hun ikke har penger, for ALT ER BILLIG!!!!! Bilder fra hjemmet hennes feks, man ser jo at det ikke finnes penger…. Hahahahaha!!!! Takk til deg som skrev dette innlegget under!

  Hilsen RIK tjej från Oslo 🙂

  Pinsam du e pissi

  jag tycker man borde skänka en tanke till oss som faktiskt bor kring Stureplan (Humlegården) och Östermalm (Karlaplan). Ni använder Stureplan som en lekplats, där ni tror att att man ska springa runt totalt söndersminkad, stora ballonger till bröst, försöka vara ”rika” och som grädden på moset kalla varandra ”förortsungar”, ”Farstabrudar” osv. Hetsen kring Stureplan – att det skulle vara grönare på andra sidan gräset verkar ingen av er förstå. Stureplan består av en Svamp i betong, med en galleria som höjs till skyarna och råtthål till nattklubbar som har tappat sin finish för flera år sedan.

  Det är inte nog med detta. När ni väl har tappat lusten på Stureplan och dess utbud, väljer ni att dra er ännu längre in Östermalm. Ner mot Strandbryggan & Josefinas. Hetsen blir ännu större, och små tjejerna ser billigare och billigare ut för varje säsong. Och det är vi, dem boende kring området som är tvungna att stöta på ”Farstabrudarna” med drömmar om guld utanför porten på väg till ner till Strandbryggan eller varför inte Tures för att äta en enkel middag.

  Det räcker inte med att ramla in på Gucci, LV, Bottega Veneta någon gång om året med ihop sparade pengar och köpa butikens fulaste skor, med dem största logotyperna Alexandra. Det är så mycket mer som krävs för att man ska komma till en viss nivå. Det du/ni håller på med är fruktansvärt billigt, och känns bara som ett ständigt jagande på ett liv du/ni strävar efter.

  Varför ramlar du och även ni andra inte ner på jorden istället, försöker klämma på dig ett par sjysta Acne Jeans, med ett par snygga Ballerina och accessoarer? Du lär få en hel del uppmärksamhet för dina bröst, och jag hoppas du trivs med dem, men det kan inte finnas någon varken kille eller tjej som tänder på dem. Hela stilen, brösten, bantningen, dina plockade ögonbryn som två regnbågar och all din Make Up i ansiktet bara skriver ”Förort” med stora bokstäver i din panna.

  Om nu gräset är grönare på andra sidan – vilket det verkligen inte är, och hetsen till att uppnå det ”Rika” livet, alltså Överklass och Förmögenhet så kan ni åtminstone ta er i kragen och visa att det finns en viss stil på hur ni både beter er och ser ut.

  Och till Alexandra !
  Jag menar, du har ju det mesta ? Du får in bra betalt för din blogg, som verkligen borde byta Design till någonting mer 2011, mer än 1997. Du har en kropp du verkar trivas med, och som du kämpat för. (något för smal, om det inte är redigerat vilket du verkar vara en höjdare på att göra), och du har en pojkvän ! Varför då sönderfärga håret, lägga timtal på att plocka ögonbrynen som två ostbågar, och sedan täppa igen huden med en massa smet. Lägg pengarna på mer dyrbara produkter, och låt bli allt krafs du smäckar på i ansiktet. För du ser bara billig ut, precis som ditt uttalande om ”alla andra” kring Stuuureplan.

  ”Håll upp händerna för Stureplan”

  Men takk til deg som skrev dette innlegget:

 • Hanna

  Vart tog rumpan vägen k??

 • ida

  ahahhahaha fyfan va roligt de är att läsa era kommentarer. folk som lägger ner 3 timmar på att skriva en kommentar som kissie säkert inte ens läser detta gjorde min dag. Lix tror ni att ni kan ändra hennes tankar om vad som är snyggt eller? tror du som kommenterar att just du kan få kissie att ändra utseende och stil? Alla tycker inte lika, det finns lix folk som tycker att kissie är skitsnygg, men bara för att du som är så jävla svartsjuk inte tkr de elller inte vill tka de tror ni attt hon kommer ändra sig för att va snäll då eller? gud va roligt detta är egentligen haha, jag menar mer än hälften av er som skrivr negativa kommentarer skulle vilja ha kissies liv, adios

 • Annika ~ Foto & Vardag

  du är ju as cool i converse! 🙂

 • heehhe

  kan va den finaste bilden som har tagits på dig 😉 aassnygg!

 • Emilia

  Första gången jag har sett dig i vanliga skor.
  Du var jättefin på bilden och du passar verkligen i converse(ser ut som det är det iaf.)

  verkligen jättefin bild ! :)<3

 • jiwjeoif

  trodde du tyckte det var hemskt när folk går ut och festari converse..?

 • Emilia

  hej , vart har du köpt den där underbara fina kläningen ? Så söt du är i den 🙂 <3

 • Line

  Du har ju inga kurvor..

 • shulu

  Ursäkta men jag tänkte bara säga att du har blivit äckligt smal! Förr hade du iaf lite former… nu?!?! kolla på bilden du ser ut som en tändsticka…. Overdo maybe? (Överdriv kanske, för ”er” som inte fatta) Näääää Kissieeee du måste äta lite mat sötis 🙂 Lite arabic fooood 😉

 • formal dresses under 20

  What’s up, this weekend is fastidious designed for me, because this occasion i am reading this impressive educational article here at my house.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *