Hemma från stan!

Hej goooodingar!

Jag är hemma igen efter att ha shoppat lite nya kläder inför ikväll, det kanske är min sista kväll på Pilot.. Ja, eller vi får se! Ska inte säga så mycket än men ni lär få veta mer snart! Men ikväll ska det bli jätteroligt! Är supertaggad inför ikväll och hoppas att många kommer dit! Har ju en ny snygg outfit att visa upp babes! 😉

Förutom att gå runt på stan och shoppa så hade ju jag och Amir ett möte med mina grabbar som jag jobbar med! En riktig kändis måste ju ha en manager, jag klarar ju inte av att hålla koll på allting själv..? =( Skojja! Jo klart jag gör men det är lättare att hinna med allting om man har någon som tar hand om media-biten tex.. 😉

Vi avslutade med en ny present till mig själv..


Hmm vilken ska jag välja..?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *