Nu har jag fixat naglarna!

Hej igen!

Oj vad tid det tog.. Har ni saknat mig? Såklart ni har?! =) Jag var iaf hos American nails i Jakobsberg och fixade till mina naglar inför lördagen! 😉 Hade ju tappat en nagel så vi fixade till alla, skönt! Vi tog bort diamanterna och gjorde det vanliga, dvs fransk manikyr! Fast vi målade dit en målning på ena fingret, vad tycker ni? Coolt va?

Vi försökte göra så att det skulle matcha min klänning men jag hann inte hämta den idag så det var svårt när vi inte kunde jämföra.. Men jag hämtar klänningen imorgon efter att jag har förstorat läppen! 😉

Gud vad jobbiga bloggläsare kan vara..? Var flera tjejer som satt och väntade utanför salongen i flera timmar medans jag fick mina naglar gjorda..? What? Har ni inget liv eller? Har fått ta bakvägen flera gånger.. *suck*
Föresten;

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *