Idag är det fotograferingsdags!

God morgon!


Har varit uppe länge men jaja 😉 Sovit gott? Jag somnade 3 och vaknade 5.. Lyckat, så känner mig riktigt sliten och jag som har en omslagsfotografering idag?! Inte lätt att vara Kissie inte.. Men det lyckas vi nog täcka med smink don’t you think? 😉

Har idag hunnit ta en dusch och rakat benen bland annat, vet ju inte vad jag ska ha på mig! Hoppas det inte blir kjol för jag trooor det blir en utomhusfotografering..

Vilket som så blir det nog skitbra, börjar ju bli van med att bli fotad over and over again 😉 Hör till livet som en storbloggare, eller rättaresagt Sveriges största bloggerska.. Jag vet att ni älskar hur jag påminner er om det dag efter dag? Haha!

En bild från min senaste fotografering, den var för veckorevyn!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)
  • Mariem

    This is so cute. I make this game for the kids at church. We use tiny fish out of councrsttion paper with paper clips and the magnet on the string on a Popsicle stick. I love the little looming fish. I definitely will make some of these. Fishing games go over big with the kids. We like to do fishers of men’ and make little men, I wonder if a small I-cord doll could work too?Noreen has mini I-cord figures that are easy.Oh now you guys got me going again. I’m working on a star pattern on the loom from a request in KK group and it is working beautiful. I will post the pattern myself very soon. This is really stepping outside my comfort zone but with so much sit down time I will hopefully accomplish this phobia.Love the fishing game!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *