Det var dags nu ;)

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)
  • Aiaa

    c4r det bara jag som tror att Kissie e4r pe5 ve4g att ff6rsvinna? Hur kommer det sig att hon ff6rst hacakr pe5 Katrin i ett inle4gg? Sen i ne4sta inle4gg se5 gf6r hon en Hanna Widerstedt och se4ger att hon levt dubbel liv i flera me5nader. Och sen i inle4gget efter det se5 gf6r hon ett inle4gg om cupcakes och de4r e4r f6verskriften LOVE YOU AS MUCH AS A FAT CHICK LIKES CUPCAKES! ♥ och direkt efter texten se5 e4r det bilder pe5 Cupcakes med manliga kf6nsorgan!? Hur i hela helvetet te4nker hon?Provocerandet har f6kat massor pe5 hennes blogg och man bf6rjar se att den riktiga Kissie e4r kvar. Sc5 det de4r med levt dubbelliv kanske e4r sant de5 hon le5tsats vara sne4ll i flera me5nader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *