God morgon alla!

Känns konstigt att sova i min egna säng igen, men jag har saknat den! Känns också skönt att vakna upp utan att behöva gå ut för att kissa och behöva oroa sig över ormar utomhus! För Amir såg ju än när vi skulle tillbaka till mitt hus, han skulle precis hoppa över några stenar då han började skrika som en tjej haha!

Amir har alltså en kraftig fobi för ormar, varje gång han ser en orm blir han livrädd och börjar gråta! Jag tyckte det var skitkul, han borde få sig en läxa med tanke på att han bara umgås med fjortisar nu för tiden 😉 Jag menar come on, åldersgräns.? Någon?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (0)
 • wedding dresses for cheap

  It’s a good thing you wrote this article instead of me because I couldn’t come up with all this original content like you did. You are simply an incredible writer.

 • Attika

  Tror nog att det e4r ne5got mer som ligger bakom att Bella brtiut med sin pappa. Och varff6r skulle han ogilla att Bella gifter sig? Hon e4r ju e4nde5 vuxen och gf6r vad hon vill. Han borde ve4l vara glad f6ver att hon tre4ffat ne5gon som hon vill tillbringa resten av livet med, att hon e4r lycklig. Det borde vara det viktigaste. Och Odd verkar ju vara en bra kille av det jag le4st i alla fall. Fast kanske e4r det se5 att ingen duger e5t Bella i pappans f6gon. Hur som helst se5 tror jag e4nde5 att det ligger mer bakom det he4r.

 • Silvia Odete Morani Massad

  Greetings! Very useful advice in this particular article! It’s the little changes that will make the
  most significant changes. Thanks a lot for sharing!

 • Silvia Odete Morani Massad

  When someone writes an article he/she maintains the thought
  of a user in his/her brain that how a user can know it.
  Therefore that’s why this piece of writing is outstdanding.
  Thanks!

 • cpa marketing

  You should be a part of a contest for one of the greatest sites on the net.
  I am going to recommend this site!

 • Calvin

  What’s up i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this article i thought i could also create comment due to this brilliant paragraph.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *