Hej alla! Är fortfarande på båten men vi är nu på svenskt vatten så mitt internet funkar nu igen, ÄNTLIGEN!! Normala uppdateringar här i bloggen here I come typ!

Vi har nyss ätit buffe och shoppat på taxfreen.. Och självklart köpte jag lite mysiga saker från chanel, har man råd så har man.. Eller hur? 😉 Tack läsare haha! Jag har iaf köpt ett solpuder samt en highlghter tror jag att det var.. Haha brydde mig helt ärligt mer om märket än vad det var jag faktist köpte thihi..

Fuck H&M, I go CHANEL!

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Beach ready Josephine Qvist - En GOD morgon Josephine Qvist - SÅHÄR ÄR DET Josephine Qvist - UNDERBAR HELG
  • Josesito

    I dont know what to say. This is definitely one of the betetr blogs Ive read. Youre so insightful, have so much real stuff to bring to the table. I hope that more people read this and get what I got from it: chills. Great job and great blog. I cant wait to read more, keep em comin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *