Heeeeeeej!!

Nu är jag hemma på Kungsholmen igen! =D Haha gud vad jag har saknat en riktig toa kan jag lova er.. Att gå på dass medans man har en rädd Amir som tror att ormar ska komma upp ur sitsen för att bita än är inte det roligaste haha.. Men vi hade det kul!

Sista natten: Mitt i natten så kommer Jonatan från boden och knackar på med sin kompis, jag hörde inte först men när jag väl hörde det trodde jag det var vinden.. Sen när jag förstod att det var någon där började jag gråta! Haha vart så rädd! Men när vi såg att det var grabbarna från boden följde vi med dom för att åka 4hjuling, hade aldrig testat det så dom tog med oss på det! Skitroligt men skitläskigt, nämnde jag att vi drack kapten jack den kvällen..? :O

Jonatan, jag, Jonatans kompis och Amir som var skittuff där fram haha!


Jag och Amir kände oss skittuffa med döskallen där fram 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)
 • Jennie

  Hej kissie du är min idol jag älskar verkligen din blogg och dig jag tycker du är snäll,jag har alltid velat träffat dig men har inte gjort det än ! 🙁 Men nån dag,kanske du kan ju kolla min blogg om du vill men du kommer nog inte läsa detta men om du gör det så kan du ju kolla min ´´om du vill´´ Men jag tycker och hört att du är mycket snällare utan för bloggen jag har alltid drömt om att jag får träffa dig 😀 Men kanske nån dag
  Kolla på min blogg och om jag vet att det är du skriv 123 på slutet om du kommenterar nåt 😀 kanske du kan aseptera min vänförfrogan jag har skickat till dig på facebook! Jag heter jennie akseptera 😀 så kan vi skriva till tillsamans på meddelanden eller chatten på facebook jag är vän med bobby så då ser du på gemensama vänner om det är jag,jag är ett stort fan /kram jennie 😀 <3

 • Mallorie

  hejsan! jag betalade bara aveftign online (alltse5 ingen efterkostnad) och har ff6r mig att den e4r runt 500+ de4r. skitbra leverans man fick den snyggt inpackad med galge ockse5!

 • coc hack

  I’ve read several good stuff here. Certainly
  price bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt you
  set to make such a wonderful informative site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *