Dag 3 i Finland!

Hej på er svennebananer, hur står det till? Här i finneland leker livet, faktiskt! Det blir inget festande med finnarna igår, kanske lika bra det. Vi vart helt utmattade efter bastun, men skönt var det! Vi satt och disskuterade anal-blekningar med min mamma, haha nasty bitches we are huh?

Idag har vi hunnit ta rodbåten ut till motorbåten för att ligga på taket och sola samt bada, sjukt nice! Vi har dunkat negermusik med mobiltelefonen och skakat på rövarna så alla finnar tappar hakorna, we are the blondest things ever!

Amir försöker putta ut båten med mig i haha..

Amir kan fan mig inte ro haha..

Jag UTAN LÖSHÅR!

Visst ser det härligt ut? Så himla skönt här!

Posted in: PICTURES

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *