Wow..♥

Alltså herregud vad ni är fina.. Jag finner fan inga ord haha! 🙂 Ni har varit så himla gulliga mot mig på det senaste, och jag har märkt att ni fullständigt älskar att Andreas har kommit in i mitt liv. Och ni verkar ju genuint glada för min skull, och det värmer så himla mycket ska ni veta ♥

Jag har läst allting som ni har skrivit och reflekterat över det. Jag har ju insett att ni verkligen läser mellan raderna, och att jag har underskattat er.. För jag trodde inte ni hade sån koll som ni faktiskt har. Och mycket riktigt har jag inte mått bra tidigare pga mitt ex, och ni såg också (hate so say it) att en viss radiopratare inte var något för mig – men att Andreas faktiskt är det. Att ni ser sånt, och är så ärliga mot mig värmer. Ni är precis som riktiga vänner ska vara. Snälla, ärliga och kärleksfulla. Tänka att jag har turen att få ha så många fina vänner!

Ville bara flika in och säga det innan jag stänger ner datorn. För nu ska vi faktiskt spela in den där videon där vi svarar på era frågor. Dock har jag inga studiolampor här så får se hur resultatet blir.. Dom är ju inte dom lättaste att packa ner i min lilla bil haha.. Bara att ta med sig stativet var ett projekt. Men blir det bra (vilket det ska bli) så kommer videon upp redan på onsdag tänkte jag – kul va? 🙂 Så åter igen, tack, tack för att ni är ni och tack för era frågor. Tycker om er!

20 reaktioner på “Wow..♥”

 • Anonym says:

  Tack själv för du gör bloggen! Den enda blogg jag läser och följt i alla år. Kikat på de andra men de är inte alls min grej. Blondinbella känns 10 år före mig i tiden även om jag är 30+, denna passar mig mycket bättre. Oc skit i om du ej har riktiga lampor, jag är verkligen glad för din skull, träffade min kille på Badoo för ett halvår sedan, bästa killen jag träffat. Plötsligt händer det. Och vilken jävla tur de apparna finns, jag var mest inne och ville bara snacka med nån. Tror verkligen på er! Ska bli så kul att se videon! Och som sagt, i med han har hund så är han en bra kille, bara det! Någon som kan ta ansvar också. Har själv hund. Kram på er!!!!

 • Cecce says:

  Vilka fina ord!
  Jag har följt din blogg så länge nu, minns knappt.
  Tycker att du är helt underbar och har alltid sett dig som en förebild☺️

  Ni är ett jättefint par!
  Kram

 • Leila says:

  Dig ska jag tacka! Läser din blogg sen du hade fula design som jag kommer aldrig glömma samtidig du bodde hos din pappa, men från denna dag var du min förebild ända tills idag. Idag är jag snart 18 år gammal och har löst sen jag var barn som typ 11 år gammal. Wow, vilken resa du har gjort måste jag säga. Bara fortsätt blogga även om jag suger verkligen på att kommentera, jag ska försöka förbättra mig så du vet att jag finns! 😀

 • Elin says:

  Blir bara så extremt glad över att du har funnit kärleken och är så lycklig. Du förtjänar det verkligen <3

  Du har gjort en helt fantastisk utveckling under alla år som jag har läst din blogg, det känns som jag känner dig nu. Och du verkar bara vara en sån härlig och glad person! Och helt ärligt verkar du också snällare (och gladare) nu när du funnit kärleken, då vet man att man har funnit den rätta.

  All lycka till dig, hoppas du läser detta. Vill göra dig glad<3<3

 • Anni says:

  Varför inte spela in hemma hos dig där du har allt? 😄

 • Pia Widlund says:

  Tack själv för att du bloggar!!

 • Tina says:

  Du förtjänar att vara lycklig. Är du glad, blir jag glad. Glädje smittar.

 • Lovisa says:

  Så glad jag blir för din skull att du funnit kärleken!
  Kram

  http://nouw.com/lovisabriggert

 • Therese says:

  Du strålar verkligen nuförtiden. Så underbart att se. Tack för att du delar med dig av ditt liv. Hoppas videon blev bra och att ni inte tjafsade alltför mycket haha.
  Ha en fin tisdag! Kram Therese ( 33-årig småbarnsmamma som är inne o läser här flera ggr i veckan ❤️)

 • Verkligen så glad för din skull!

 • slope says:

  You so beautiful! I love this look

 • Zizo says:

  HAPPY BIRTHDAY GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRL!! PUSS OCH KRAM! HA DET BÄST OCH NJUT SOM F”” HAHAHA!! ;*

 • Sara says:

  Tack detsamma Alexandra. Och tusen tack för att du fortsätter bloggen, jag har följt den sedan du började blogga och det skulle kännas tomt utan den. ❤ Du är grym!

 • Linda says:

  Tack själv fina du.
  All lycka till er två!

 • Carolina says:

  Du är bäst tjejen! Tack ska DU HA! <3

 • Nellsan says:

  Kan bara hålla med de ovanstående kommentarerna. Du är helt otrolig, så ärlig och genuin. Anammar verkligen girl power, ser verkligen upp till dig. Säger bara wow!
  You go girl!

 • Det syns verkligen på er att ni trivs ihop! 🙂

 • Verkligen så glad för din skull!

 • Du strålar verkligen nuförtiden. Så underbart att se. Tack för att du delar med dig av ditt liv. Hoppas videon blev bra och att ni inte tjafsade alltför mycket haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *