What's on her mind?

God morgon snyggingar!

 

Hoppas alla mår bra? Hade ni kul igår..? Jag drog inte ut, jag drog till gymmet faktiskt! 🙂 Var länge sen jag tränade på kvällstid. Har blivit mer en morgonmänniska när det gäller träning. Vet inte varför men det känns skönare och sen har man hela dagen framför sig efter träningen är klar! Dessutom får man mer energi! Dessutom var så himla kallt ute så ville inte riktigt frysa ute med små klackskor på Stureplan haha! Men ikväll tänkte jag och Michelle dra ut och party party 😉 Ska käka middag hos mig innan, vi ska laga tacos! Fy vad gott! Så ska åka och handla lite sen, måste även köpa en flaska vin till.. Vinet dricker vi som saft, inte ok.. Haha 🙁

Dessutom har jag ett par nya klackskor jag vill inviga ikväll.. Så himla snygga, dom kommer såklart från missme! Ska visa dom senare ikväll, dom är svarta och glittrar hur fint som helst! Ni kommer gilla dom! Sen shoppade jag massa nyss igår också när vi var på stan, gud har inte hunnit fota det.. Har inte ens hunnit fota all min shopping från Polen heller?! Haha ok jag fixar det direkt efter jag kommit hem från gymmet ok? 😉

21 thoughts on “What's on her mind?”

  1. Hej Kissie!

    Jag brukar inte vara inne på din blogg så mycket, men jag har en fråga:

    På t.ex. bilden i detta inlägg ser man att du har ändrat lite, vill säga lagt till tankebubblor, text osv. osv.

    Vilket redigeringsprogram använder du för det, och om det finns flera versioner – vilken?

    Annars … så var det väl inte så mycket mer. (Häftig frisyr!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *