Walk in closet drömmar

Alltså när jag ser dessa bilder blir jag sååå sugen på att skaffa en större lägenhet NU. Jag vill ha en snygg, luftig walk in closet där jag kan ha en bra överblick på mina kläder, skor och väskor.. Vill ha det vitt, stor spegel så jag kan spegla mig själv, ordentligt med belysning och ha mina väskor upphängt snyggt någonstans.

Problemet med mig är att jag alltid blir stressad, så när jag ska välja kläder drar jag ut allting och sen hinner jag inte lägga tillbaka det i ordning. Sen när jag kommer hem orkar jag inte vika, och fixa allting och sen blir det samma sak dagen efter.. Ja ni kan tänka er själva hur det ser ut efter en stressig vecka haha! Därför behöver jag det stort, med mycket utrymme så jag enkelt kan lägga tillbaka allting.

Hur ser eran drömgarderob ut?
walkin

walkin2

29 thoughts on “Walk in closet drömmar”

 1. just nu är allt i garderobsväg en dröm, har 1 garderob hemma.. lite för lite! men hoppas på att få tag på en större lägenhet snart med mer förvaringsutrymme! En walk in vore ju drömmen!

 2. I love the walk-in-closet !! every girls dream isn’t it?
  Kissie you have started to grow from the young girl everyone loved to hate and now your this woman who speaks her mind in a good matter with good intensions, I must say I’m impressed. U keep growing on me girl. keep it up.

  If you or any of your readers want another point of view on reality I’ve recently started my blog, which is a lot about the world problems, racism, over consuming of material things and drugs. https://micaelajohansson.wordpress.com
  Anyway keep it real. / MJ

 3. Fin inspo. Jag har en WIC som jag älskar! 😀

  Så min dröm har verkligen gått i uppfyllelse!

  Ni kan se hur den ser ut på bloggen under kategori “Huset”.

  PUSS OCH KRAM

 4. Hejsan Alexandra aka Kissie 🙂

  Jag är en 30-årig kille som följer dig på Instagram och själv här på din blogg 🙂 Jag tycker personligen att du är en riktigt grym bloggare, kanske tom Sveriges bästa. Av det jag sett så märker jag att du är en väldigt professionell bloggerska och du ska ha grymt mycket cred för den kärlek, passion och tid du lägger ner på att skriva om ditt liv och vad som händer i det m.m 🙂

  Nu över till något helt annat. Jag tycker du är såpass grym att jag gärna hade betalt dig för din alldeles egna ‘walk-in-closet’ 🙂 Det är det minsta du är värd

  Ha de fortsatt bra och keep up the good work Alexandra aka Kissie 🙂

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *