Vilken beach look är din favorit?

God morgon!

Idag åker jag hem igen. Flyget går 15:20 ish så har gott om tid att packa, sola någon timme kanske och sedan åka i lugn och ro mot flygplatsen. Dock landar jag först imorgon! Sjukt lång resa är det, men tur att jag åker business för då känns resan inte alls lika jobbig 🙂 Man ligga så skönt i sängarna, somnade så skönt till filmerna som fanns att välja mellan. Blev ju förvånad när vi landande, sa verkligen “va? är vi redan framme?!” och då hade vi åkt i 10 timmar.

Vilken beach outfit är er favorit? Min är nog nummer 2.. Svart går ju lixom aldrig fel, och sen lite accessoarer till det 🙂 Busenkelt men snyggt, vem som helst kan pull that of! Men vet ni vad som hände med dom örhängarna jag hade på mig? Dom guldiga grå H&M alltså.. Jo dom lossnade när jag åt mat så det flög massa guldigt “hår” ner på bordet haha. Snacka om pinsamt.. Men man får ju det man betalar för..

30 reaktioner på “Vilken beach look är din favorit?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *