Video – Deltar i kändisrace

Här kommer sista delen av Göteborgsvistelsen 🙂 Här får ni se när jag fixar naglarna, håret, är med i en telefonintervju och sen såklart när jag är med i racet som hålls av M32 haha. Tycker det ser så himla roligt ut när jag flyger runt där och har ingen aning om vad jag sysslar haha! Men det var nog lite det som var grejen 😉

Jag blev halvnöjd med denna video (tyckte jag hade filmat konstigt och missat massa) men jag misstänker att ni gärna vill se den ändå 🙂 Så here you go!

Ps. Gick föresten “bra” hos gynekologen. Men det var fan inte skönt 🙁 Hade ganska ordentligt ont efter och fortfarande..

9 thoughts on “Video – Deltar i kändisrace”

  1. Jag bytte min spiral för några månader sen. Det var INTE behagligt när dom skulle dra ut den gamla 😱 Men att sätta in en ny går ok ändå. Men jag förstår din känsla 💖
    Kram fina du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *