Vet ni vad jag tror…

Jo att familjen Kardashians sitter och slår vad om vem som kan skapa dom fulaste trenderna.. Dom sätter på sig det mest absurda man kan tänka sig, färgarna håret i knäppa färger och ser hur många som börjar kopiera dom. Tänk, så sitter dom där hemma och skrattar åt alla småtjejer på instagram som går runt med underkläder, matchat med ett par mjukisbyxor och grönt hår. HAHA! 🙂 För tänk om någon hade sagt till dig för 5 år sen att det kommer vara trendigt att gå runt i trasiga mjukisbrallor och klackar – jag misstänker att ni hade skrattat! Jag hade det iaf, men idag så är det ju så många går klädda.

Vad tror ni, kan detta stämma? För jag erkänner att jag hakar på trender lika mycket som andra, och att jag faktiskt börjat tycka det är snyggt med träningsoveraller med klackar.. Men jag är inte säker om jag faktiskt tycker det “på riktigt” eller om det är pga media… För som med allt annat lär ju media oss vad vi tycker om och vad vi inte tycker om.

35 reaktioner på “Vet ni vad jag tror…”

 • Elise Gustafsson says:

  Bästa jag har läst, så otroligt sant

 • Hahah så gör dom säkert! Det blir bara värre och värre 😂👌 http://nouw.com/eamh/

 • Sofia says:

  Hahaha herre min skapare vilka gräsliga kläder! Har noll koll på den där hjärndöda familjen men en bild på det gröna håret poppade upp på Instagram idag. Måste ju säga att hon (Kylie, eller?) är en jävla härmapa. Jag hade grönt hår före henne! 😉 Mitt är visserligen bara missfärgat efter en blå färg som vägrar försvinna, men ändå. Tvärsäker på att hon apar efter mig.

  • Linn says:

   Fast på riktigt, om du inte har någon koll hur vet du då att de är “hjärndöda”? De är några av världens mest inflytelserika kändisar i vår tid så heeeelt hjärndöda är dom ändå inte……

   • Felicia says:

    Hahhaha här kom den första kommentaren som inte förstår ironi

   • Sofia says:

    Räcker ju att se någon minut av ett avsnitt av deras serie för att förstå att de är hjärndöda. Och man kan helt klart vara rik, känd och framgångsrik trots att man har IQ som en badboll. Familjen Kardashian är levande bevis på det. Trump är ytterligare ett bevis.. Krävs ju inte direkt en hjärna för att bli känd när det räcker att visa rumpan på Instagram.

    • Emma says:

     Kardashians är faktiskt riktigt smarta om jag får säga det själv. De lyckades få en egen serie utan att vara så kända alls. Kris skriver manus till serien pch de tjänar en massa pengar på att folket gillar draman. Asså det ligger nog hur mycket planering som helst bakom det hela haha. Så hjärndöda är de nog inte

 • Haha!! Så sant 😂

 • Paula Smilee says:

  Jag gillade Kims tidigare klädstil men sedan hon blev tillsammans med Kanye har hennes stil förändrats till det sämre. Ett bra exempel är alla gräsliga outfitsen du har postat i inlägget. Fy fan vad gräsligt och tacky. 🙁

 • Karolina says:

  Jag kan hålla med dig till en viss del att mediakändisarna vill att vi hakar oss upp på knasiga trender. Däremot tycker jag att sweatpants med högklackat kan vara rätt så snyggt om man väljer rätt passform, färg, etc. och inte bara slänger på sig sina vidrigaste mjukisbyxor till ett par klackskor. Nya trender kan vara rätt konstiga, men experimenterar man med dem kommer man säkert hitta något spännande 😉

 • mille says:

  En trend som är dö ful är ju t shirt under känningar. 🙈Ser inte klokt ut haha

  • Paj says:

   Håller med alla gånger. Värsta trenden någonsin.

  • Magdalena says:

   Eller hur? Jag tyckte det såg fult ut redan på 90-talet och det är inte ett dugg snyggare nu! Var faktiskt lite chockad när jag såg att det “Kommit tillbaka”. Haha! Ogillar nog överlag klänningar med snören som axelband… tycker att de lika gärna kan vara axelbandslösa helt då..

 • Isabella says:

  Haha du har en poäng där xD

 • Hilma says:

  Hahaha andra bilden kan ju Kim själv knappast tycka hon har en snygg outfit?
  Mjukisbyxor, tjock dunjacka, underkläder och en liten väska till 😂

 • Är sjukt svårt i dagens samhälle att veta vad man själv “egentligen” tycker. Jag tycker oftast att trender är skitfula till en början men efter ett tag älskar jag dom x)

 • Anonym says:

  Tycker alla kläderna var svinfula. 😂

 • Sanna says:

  Du följer verkligen trender- sammet kläderna var värst 😅

  • Kissie says:

   haha ja jag säger ju det, jag är ju en tronföljare men till mitt försvar om just sammet – jag var besatt av sammet även förra vintern 😛

 • Cecilia says:

  Hahah sååå roligt! De gör det säkert haha 😂 Värsta trenden enligt mig var/är(!?) strump-klackarna

 • Du måste tar eget ansvar var du lägger ut på bloggen och dom bilderna är ifrån google. Det vet du

 • Ana says:

  Jag påverkas inte utav median som tur är och skulle aldrig sätta på mig klackar med träningskläder haha. Jag gillar mest kostym hade kunnat bo i det men gillar även andra stilar men då ska det vara anpassat för min kropp, klassiskt, stilrent och smakfullt 😀

 • ella says:

  Ja jäklar! Hahaha. SÅ sjukt fult enligt mig. Lol. 😛

 • Linnéa says:

  Haha skulle inte förvåna mig, men så är ju trender överlag. Just mu är det inne att gå ut i pyjamas/hela set och först tyckte jag det såg hur konstigt ut som helst men efter ett tag vänjer man sig.. dock skulle jag själv aldrig gå ut med vissa kläder då det helt enkelt bara verkar passa alla andra 😅

 • Caroline says:

  Ser ut som “bakis-kläder” enligt mig X)

 • Magdalena says:

  Haha! Nej nej nej! Man får ju vara realistisk, folk dömer en efter hur man ser ut/klär sig. Jag skulle då inte bli direkt respekterad i min yrkesroll om jag klädde mig så där till vardags. Fast Kardashians kan ju klä sig lite som de vill i sitt arbete nu när jag tänker efter. För det är ju deras jobb att göra så? Precis som jag ibland är sjukt avis på hur du kan klä dig på bloggen och så kommer jag ihåg att min vardag ser ganska annorlunda ut 😉

 • Haha, håller med dig, ibland ser dom f*n inte kloka ut 😂

  http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

 • Emilia says:

  Bittra människor i kommentarsfältet , tråkigt att man inte kan glädjas av andras framgångar och att dem är sjukt snygga och rockar alla kläder, vare sig det är mjukis med klackar? Hela Kardashian familjen är sjukt snygga och framgångsrika. Om det är några som är hjärndöda så är det väll folk som sitter och snackar skit om andra haha..

  • Kardashians har inte gjort ett uns av godhet för världen, varför ska man glädjas åt att en familj som råkar ha ett visst utseende drar in sjuka pengar endast baserat på det?

   Det är absurt.

   Man kanske skulle lyfta fram hjälparbetare i Afrika som blir lynchade för sitt engagemang istället.

 • Haha så sant ändå! Ibland undrar man ju över vad de håller på med 😉

 • Malin says:

  Kim har ju klätt sig konstigt enda sen hon träffade Kanye och enligt tvserien får hon ju knappt klä sig själv utan att han ska bestämma…….. Hon som hade så snygg stil förr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *