Veckolistan

VECKANS BÄSTA:
Att jag gick på ansiktsbehandling (länk), behövde det verkligen. Sen var det också väldigt skönt att få klart allting i lägenheten, nu har jag ingenting där som behövs hämtas i flyttlådor. Jag har officiellt flyttat in hos Andreas helt och hållet!

VECKANS SÄMSTA:
Har inte tränat så mycket som jag önskat. Har blivit mer fest än träning på senaste.. Men nästa vecka, då ska det tränas och ätas nyttigt! Min kropp behöver komma tillbaka till rutinerna igen.

VECKANS KÖP:
Har klickat hem 2 jackor från chiquelle och lite annat från deras site. Och igår på skönhetsmässan köpte jag ett matt puder + en highlighter som glittrar helt magiskt!

VECKANS JOBB:
Att skriva på boken, har skrivit totalt 5 ord.. Går bra nu.. Not.. 🙁

VECKANS OVÄNTADE:
Punk Royale besöket!! Har inte bloggat om det för man fick inte ta några bilder, det var fotoförbud. Men det var så himla knäppt alltså. Otrevlig personal (det var en grej utav upplevelsen dock), vissa rätter var goda och vissa inte, fick sprit inkörd i munnen och jag spydde efter. Sen var det svindyrt där också. Ja så det var en väldigt otippad onsdag.

VECKANS GODASTE:
Maten på mr french, ååh så gott det var!

VECKANS PLANER:
Möten som vanligt, skriva på boken, spela in youtube-videos, träffa min bff Bella och åka till Bollnäs.

THAT GLO!

10 reaktioner på “Veckolistan”

 • Lina says:

  That glow 🤣

 • Anna Nilsson says:

  hej!
  jag vet att du säkert har 1000 inlägg att skriva. men om du vill får du gärna skriva ett om att göra slut och blir det verkligen bättre efter man gjort det? ska man våga tro att man hittar någon bättre. när vänder det och när mår man bra igen. Du har säkert skrivit om det här innan men tycker just nu att det är ett väldigt relevant ämne hehe.

 • Anna says:

  Är de bara ja som får en negativ känsla när hon skriver “Nu har jag flyttat in helt hos Andreas” de är liksom inte, nu är vi sambos elle så.
  Om ja flyttar hem till min pojkvän så ser ja de som att de är vårt hem, inte att ja bor hos honom som nån jäkla rumskompis

  • Kissie says:

   vi alla tolkar saker olika 🙂 jag är jättelycklig över att bo hos/ med Andreas. Men sen är faktumet att detta är hans lägenhet som han äger, men jag bor här nu. Jag har ju kvar min lägenhet som jag ÄGER. Men vi är ju fortfarande sambos för det 🙂

 • Jess says:

  Hej! Vad är det för märke på highlightern? 😍

 • anonym says:

  Men varför skriver du inte vilket märke sminket har konstigt!

 • Louise wickström says:

  Vilket numer är det på din highlight? 🙂

 • Cecilia says:

  Hm, funderat länge på att bjuda min tjejkompis till punk royal på hennes födelsedag. Hört att det ska vara väldigt speciellt 😜Hur tycker du det var över lag, skulle du rekommendera det eller ska man bara köra på något annat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *