Välkommen hem-present!

Finns det något bättre än att komma hem och veta att man har ett paket fullt av skönhetsprodukter att hämta ut?! 🙂 Jag blev verkligen glad när jag kom på det! Jag köpte bland annat massa ansiktsmasker, ögonskugga, primer (behöver alltid det), sminkborstar mm.. Jag köpte allt jättebilligt på popupshop.beauty-club.se och den där vilda rean som jag bloggade om förut gäller bara några dagar till så om du har missat sidan – gå in nuuu! 🙂 Haha!

Om jag berättade vad allt detta kostade skulle ni inte tro mig haha! 🙂 50-70% rabatt, var fjärde produkt gratis och man får även ytterligare gåvor när man handlar! Så som sagt… MISSA INTE!! popupshop.beauty-club.se 

IMG_7970 IMG_8060

IMG_8055Inlägget är i samarbete med.

23 reaktioner på “Välkommen hem-present!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *