Vad jag vill läsa om i andras bloggar;

Privatlivet – Tycker det är så mysigt att se massa bilder på frukostar, hur hen bor, ev sambo, vänner, lunch.. Det här superstylade a lá modemagasin tycker jag är booring. Fast att ta fina bilder och anstränga sig lite är viktigt också. Tycker man ska hitta en fin balans mellan personligt och blogganpassat. Förstår ni hur jag menar? Brursiga, mörka bilder tycker nog ingen om.. Öppna upp några fönster och ta bild, lägg på lite skräpa och sen lägg upp! 🙂

Tips – Vilken är din sminkfavorit, vilken tycker du inte alls om, något gott du köpte på ICA här om dagen osv osv.. Hos oss större bloggar handlar det oftast om samarbeten (ja jag erkänner) därför är det så mysigt att läsa om tips hos mindre bloggare 🙂 Känns ärligare.. Även om jag också lägger upp personliga tips kan jag förstå om det känns “köpt”..

Bikinibilder – Hahaha jag vet detta låter så konstigt men jag gillar att se hur andra ser ut, på riktigt alltså 🙂 Vi toppbloggerskor är alla supertränade känns det som. Håller ni inte med?

Selfies – Jag älskar att se hur personen som bloggar ser ut. Enligt mig kan det inte bli för mycket selfies.

kissie fans

Träffade massa söta läsare/ tittare idag ♥ Så fina!!

43 thoughts on “Vad jag vill läsa om i andras bloggar;”

 1. Jag håller helt med! Det ska vara en balans emellan båda! Men bloggen ska kännas levande, inte något stelt utom verkligen utrycka sig genom sin blogg. Det är kul att veta vad andras åsikter är & även läsa personliga inlägg om vem bloggaren är.
  Btw, så älskar jag din blogg!?

 2. Ville bara upplysa dig om att den där vidriga artikeln om dig där de mobbade dig har dykt upp igen i en annan grupp på Facebook som heter “Life without music can’t exist” och där är de grövre än någonsin och går hårt på dig. Jag kommer att anmäla gruppen och skriva ett långt mail till de som ansvarar för Facebook och har även kommenterat med en rejäl utskällning till alla dessa mobbare för jag tycker det är för jävligt att göra narr av någon för deras utseende. och alla verkar visst tycka att det är helt ok att gå på dig vilket gör mig fly förbannad! Jag ville bara upplysa dig om det så att även du kan kontakta facebook om du känner att det behövs, men ta inte åt dig av all mobbning i gruppe, du är fantastisk och vacker som du är. Hoppas att du ser detta och ger mig ett svar så jag kan se att du sett det. för sånt här ska inte förekomma på sociala medier eller nån annanstans heller för den delen!

   1. kan försöka hitta igen den. *letar*

    nu hittar jag bara en massa djurklipp… antingen har de tagit bort den eller så måste jag leta mer. återkommer!

 3. hahaha vad kul att läsa, för insåg precis att vi inte verkar gilla samma typer av bloggar alls xD Jag föredrar mer åsikts- och känslobloggar än sådana med mkt vardag. Vardagsbloggar är nog det tråkigaste jag vet, eller iaf så länge inte personen har en personlighet eller liv som sticker ut. x) Jag läser hellre en blogg som är djup och välskriven med inga bilder och dålig design, än en ytlig vardagsblogg med asbra bilder. Asså kravet för att jag ska läsa en vardagsblogg är att bloggaren antingen ska vara utstickande rolig, snäll och/eller egen. xD

 4. Vilka bra tips! 🙂

  Jag älskar när man märker att det är en människa bakom bloggen, med egna tankar och känslor. Inte bloggar där allt är perfekt och vackert, alla har vi åsikter och dåliga dagar, vi borde prata mer om det! 🙂

  Kram!!!

 5. Hej Kissie!

  Vill bara säga att WOW vilket lyft på hela dig. Både vad gäller bloggen, utseendet och personligheten. Jag har följt din blogg sedan way back och jag tycker denna förvandling är helt otrolig. Visst måste det kännas bra själv också? Mycket positiv feedback lär du ju få. Och det förtjänar du. Otroligt roligt att få ta del utav. Fortsätt såhär! Grymt bra jobbat!

  Kram Elise

 6. Åh vilka bra tips Alexandra! Jag skriver om.lite allt möjligt i mon blogg.. Allt från min psykiska ohälsa till god mat:)

  Läs gärna:)

  ✔Mitt 2016 i tarot
  ✔Man är aldrig för gammal för att lära sig ngt nytt
  ✔Kika in på denna sida så blir du intr besviken, ta dig en shoppingrunda
  ✔Personen definierar människan inte sjukdomen
  ✔Jävla skit busschaufför
  ✔Kläder som bör finnas finnas min garderob
  ✔ Traumaterapin 2013- Mina journaler
  ✔Min drömresa
  ✔Mina tvångstankar och handlingar

  nouw.com/Nordengrim

 7. Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och nu en egen webbadress! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in! Kramar!

 8. Måste säga att jag håller med, dock är inte min blogg upplagd på det sättet. Min stora passion (på gränsen [?] till besatthet) i livet är balett och min blogg handlar till 90 % om balett och stretching. Jag är i princip ensam om att driva en sådan blogg i Sverige. Men det smyger in lite personliga inlägg då och då om mitt liv som student, underbara resor jag har gjort eller ska göra och shopping (utöver danskläder). Vet inte om jag kan kalla bilderna som jag tar för selfies eftersom jag tar dem med min systemkamera och använder mig av en fjärrkotroll men det är jag som tar bilderna själv i alla fall 😀

 9. Super bra tips! Haft bloggtorka och känner att jag ofta skriver om samma saker.. Men ska verkligen bli bättre på att lägga upp mer och varierande inlägg!

 10. Då får du inte missa min lilla blogg. ?
  Älskar inredning och säljer nu en New York och Ibiza inspirerad lägenhet , topprenoverad på 109kvm i Gbg !
  I bloggen kan man läsa om min vardag, inredning , mode , skönhet och resor.går du in får du lämna en kommentar här 🙂
  Din blogg var den första jag någonsin läste och jag följer den fortfarande !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *