Ur ett från mina fotoalbum…

Vi kör en liten tillbakablick tycker jag 😉 Hittade detta album på min Facebook från året 2009. Alltså wow, detta känns som evigheter sedan! Det är det iof, men det känns verkligen som att det vore från ett helt annat liv.

Bild 1: Jag har faktiskt noll minne från vart, när och hur denna togs.. Minns inte vem som tog den heller. Säkert Peter! Men jag minns att jag var väldigt nöjd med bilden, och min shopping.. Uppenbarligen 😉

Bild 2: Detta var från midsommar 2009, jag och min vän Bretty blev bjudna till ett landställe. Det var en man som var betydligt mycket äldre än mig och han var väldigt “förälskad” i mig.

Bild 3: Denna kväll minns jag väldigt väl, av någon andledning haha.. Var med min vän Johanna som bjöd med mig på hemmafest med dom “coola killarna” från skolan. Var en kille där som jag var väldigt kär i, tror han heter Pierre eller något sådant.. Dock var han inte alls intresserad av mig, men den kvällen var han extra snäll. Därför minns jag den kvällen haha.. Men tänk vad mycket en komplimang kan göra!

Bild 4: Brorsan som tog den bilden, gled runt och tyckte jag var superkänd haha..

Bild 5: Minns denna kväll också väldigt väl, jag var med Amir och min dåvarande “pojkvän” Jonas. Dock var han mer intresserad av Amir än mig, det förstår jag nu i efterhand haha..

Bild 6: Jag och Johanna på väg på party, idag är hon mamma!

Bild 7: Detta var från mammas förra hus.

Bild 8: Där har vi honom, pojkvännen Jonas!

12 thoughts on “Ur ett från mina fotoalbum…”

  1. Hahaha gud man saknar den gammal kissie ibland fast du är sån sjukt mycket underbarare tjej nu lika fin då som nu kramar

  2. OT men läser din blogg nästan bara från mobilen och varje gång man går in och ska scrolla så fastnar den översta reklamrutan och följer med över text och bilder. Så sjuuuukt störande, för jag måste scrolla upp, stanna, scrolla ner igen för att låta den följa med en gång till, scrolla upp och SEN kan man läsa. Samma grej händer när man går till bästa sida, får upprepa hela grejen igen. Hoppas du förstår vad jag menar, din blogg är den enda jag upplever detta på och tycker det är fett irriterande, hehe.
    Läser på iPhone om det spelar något roll. 🙂

  3. Åh vad kul att se gamla bilder 🙂 önskar jag hade bilder på mig själv som ung, tyvärr var jag så osäker på mig själv då så har inga bilder. Himla trist i efterhand 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *