Trip down memory lane..

Idag var vi vid Tyresö slott och fotade, och gud vad det var fint där! 🙂 Himla vackert. Att jag aldrig har varit där tidigare.. Det var iof en bit bort, tog över en timme dit i den hemska trafiken (och endast 35 minuter hem hehe, snacka om skillnad) men det var ju värt resan. Sen bodde jag ju faktiskt där i närheten som barn, bodde ju i Sköndal ifall någon av er har lagt det på minnet. Körde faktiskt förbi huset där jag växte upp på vägen hem, fick så himla många minnen tillbaka. Konstigt att mitt barndomshus nu tillhör någon annan, där dom skapar sina liv. Någonstans kommer det alltid vara “mitt”, förstår ni vad jag menar?

Men men, nu är jag hemma igen i mitt nya hem 🙂 Ska strax ut med hundarna som båda ligger och stirrar på mig. Dom vill båda ut i det fina vädret, Zacco vill leka med pinnar och Chloé vill pinka revir fast hon är en hona. Måste bara äta något först, tur för mig så ligger det flera matlådor från fitnessmeals i kylskåpet. Så smidigt och ja, dom är väldigt goda.

Ps. Älskar mina nya skor, så fina!! Från chiquelle 🙂

21 thoughts on “Trip down memory lane..”

    1. Haha rynkor?!Var då? Jag ser en hand. Undra hur din hand måste se ut som om du anser att det finns rynkor på hennes, kanske som en nyfödds på en vuxen kropp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *