Såhär fuskar vi bloggare!

Vi gör smoothies dagen innan och lägger på kylning. Vi orkar inte gå upp tidigt varje morgon för att göra den perfekta frukosten. Samma gäller den härliga fruktskålen.

Bilderna tas dagen innan. Den där fina frukostbilden behöver inte ens vara tagen under frukostid, den kan vara fotad dagen innan på kvällen. Med rätt ljus och rätt kamera kan vi få det att se ut som dagtid. Snacka om fusk, jag vet!

Modebloggerskor lånar kläder från butiker samt fotar flera outfits på samma gång. Så att dom har en ny, dyr acne jacke på varje outfit och en ny chanel väska stämmer inte riktigt.. Dom har lånat jackorna, tagit flera bilder på en och samma gång, lämnat tillbaka kläderna och sen publiceras bilderna utspritt. Så dagens outfit är det inte heller, snarare förra veckans. Och inte är det deras egna kläder heller..

Photoshop! Ja våra himmel är inte blåare än eran, våran gräs är inte grönare och våran vardag är inte ljusare än andras. Det är photoshop och proffsiga fotografer.

Smygbilder är inte smygbilder. Ni vet dom här härliga, halvsexiga bilderna i sängen när vi ligger ner och bloggar i ett par trosor? Eller när vi skrattar på stranden och håret viftar härligt i vinden? Nej dom är ingen slump och dom är inte tagna av någon utan att vi visste om det (haha). Dom är noggranna planerade och för att få en perfekt vloggbild krävdes det ca 100 stycken innan man vart nöjd.

Tidsinställer inlägg. Det kanske ser ut som att vi är hemma och bloggar, men egentligen är vi ute på äventyr, vem vet då vi kan tidsinställa allting..

Tidsinställa på instagram. Ja det funkar nu också, haha fast jag tror faktiskt jag är den första bloggerskan som vet hur.. 😉 Ett nytt verktyg har precis kommit, inte för jag har någon större användning för det.

P1271762

kissie ögonbryn

Nej nu blir det middag, hörs imorgon!

49 reaktioner på “Såhär fuskar vi bloggare!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *