The sky is so blue..

God morgon kära ni!

Ja idag är det sista dagen här i paradiset för imorgon åker jag hem igen. Men jag har haft det underbart och sol, bad och tacos i massor tror jag var exakt det jag behövde haha 😉 Sen har jag ju blivit brun och träffat massa nya härliga människor! Förhoppningvis blir några mina vänner i framtiden också.

Då det är sista dagen här idag så kommer vi bara sola, äta gott och fixa naglars. Tyvärr var kvalitén på naglarna här inte den bästa.. Men det borde jag ha förstått, betalade ca 300 kr för både pedikyr och manikyr hehe! Inte direkt dom priserna som är hemma i Sverige.. Ja så det ska fixas innan jag åker hem. Annars ska vi också tvätta lite, men det är väl det 🙂 Ska försöka inte tänka så mycket på bloggen idag heller så jag faktiskt njuter ordentligt av min sista dag här. Låter väl ändå rättvist?

 

23 thoughts on “The sky is so blue..”

 1. så fina bilder! Jag tog hem nextory men kan inte lyssna på din bok, är det bara så att man kan läsa den? Kram

 2. Härliga bilder! Och jag gillar dina oproportionerliga bilder på din kropp! Hahahaha 😀 Älskar ironin med det 😀 <3 Ha en fin resa hem!

   1. Syftar på de små ojämnheterna som uppstår när man retuscherar in kroppsdelar så att den ser smalare ut:) (T ex. höger ben/knä på sista bilden, vänster ben och trästommen i näst sista bilden, rynkorna på magen osv..)

    1. Det har inte slagit dig att Alexandra kanske ser ut så där? Det ser inte ett dugg oproportionerligt ut. Med tanke på kameravinklar, hur hon står/sitter osv så ser det väldigt naturligt och oretuscherat ut.

    2. 1. Trädstommen är inte ens rak, om du ska kolla så noga som du gör så borde du se att den rundad på flera ställen.
     2. Den här kommentaren borde inte ens fått någon uppmärksamhet öht, så löjlig! Mata inte trollen.

  1. Vad lustigt. Jag tänkte precis tvärtom. Att hon, för en gångs skulle, lagt upp bilder på sig själv som inte var retuscherade. Se tex midjan på dessa bilder – om hon retuscherat bilderna så skulle hon definitivt ha gjort midjan smalare och magen mindre rynkig. Som hon sitter på bilderna, så ser en oretuscherad kropp ut i den ställningen (vare sig man har en supermodell-kropp eller inte).

 3. Kan du inte berätta lite om dina nya vänner?? Skulle vara jättekul!!
  Dessutom undrar jag om du kunde skriva om hur du träffade Andreas ngn gång , skulle vara jätte kul att läsa:)
  Älska läsa din blogg:):)
  Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *