Thailand är veeerkligen annorlunda från Sverige..

Tog med mig min systemkamera ut för att ta lite bilder på hur det ser ut på dom fattigare ställerna, eller ja dom vanliga ställerna egentligen. Platserna som ser lyxiga ut är egentligen bara på hotell och inne i köpcenter. Annars ör livet här väldigt annorlunda för dom som bor här om man jämför med hur allting ser ut i Sverige på gator och sånt..

Allting här är ju för turisterna, dom LEVER på turisterna så allting är verkligen anpassat efter oss.. Sen är det matställen överallt verkligen, fast jag vågar inte käka på gatuköken riktigt för jag vill inte sitta med diareé imorgon.. Haha kännslig mage you know.. 😉 Men deras pancake’s som dom säljer lite överallt är stört goda!! Fast vågar iof inte äta dom heller för vill inte gå upp i vikt haha.. Så jäkla jobbigt att tänka så mycket på mat, det är det jag erkänner! Men jag unnar mig mer än normalt här iaf, det är ju som sagt på semester! 😉

.

Gillar ni bilderna btw? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *