TESTA ALDRIG KNARK, DET KOMMER ATT DÖDA DIG!

Jag tycker det är så jäkla sorgligt att det fortfarande, år 2012, finns så många människor som knarkar. I bloggvärlden blir det bara mer och mer populärt och det finns flera personer som jag personligen är mycket orolig för just nu men som är helt omöjlig för mig att komma åt och hjälpa. Jag känner mig lite som en mamma ändå, jag har hållt på med bloggeriet i över 6 år och vet hur tufft detta är. Man måste vara galen för att klara av det, haha.. 😉

Det är lätt att gå vilse, lyssna på fel personer, ”tänja på gränserna”, ett ”jag ska bara testa” och så är man fast. Jag har valt att bojkotta allt sådant skit helt och hållet. Alkohol är farligt nog lixom! Så inga cigg, inga bantingspiller (även om folk tror det) osv.. One thing leads to another och för mig betyder mitt liv så mycket mer än att jag skulle låta det fördärvas pga. ett missbruk.

Våra kroppar klarar inte hur mycket som helst. Ett bevis på det borde vara när vackra, unga, kända och okända människor dör en efter en pga. droger. Gå aldrig den vägen, säg nej och testa det inte ens! Jag skriver det här från hjärtat, för att jag tycker att detta ämnet sopas under mattan och pratas om alldeles för lite. Du kanske har tur och överlever första gångerna, en liten eller en längre period men till slut ger även den starkaste kroppen upp.

Våra största stjärnor och förebilder dör mitt framför ögonen på oss. Ändå fortsätter vi bara att blunda för problemet och låtsas som att det inte existerar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *