#tbt

Åh vad jag längtar till sommaren nu, och summer on festivalen i Båstad 🙂 Självklart ska jag dit i år igen, hade ju så himla roligt förra året. Synd bara att jag inte tog så mycket bilder, det hände ju så himla mycket.. Men det kanske just är det, det hände för mycket och jag hade så kul så jag hann inte ta fram kameran. Nästan så det ska vara ju 😉

I sommar lär det ju bli även summer burst, hade ju så kul förra året! Men minns ni att året innan det “hatade” jag festivaler? Tror till och med att jag sa att jag aldrig skulle ställa min fot på SB eller någon annan festival igen.. Ha, jo tjena det höll ju 😉 Men man får faktiskt ändra sig, det är inte olagligt.

Nej nu ska jag kila iväg en sväng men tar med datorn. Ska försöka klippa klart videon ikväll också, har haft så mycket att göra så jag har tyvärr inte hunnit med det än.

7 reaktioner på “#tbt”

 • Har samma tankar om festivaler som du hade förut faktiskt, men det är ju inte olagligt att ändra sig som du säger 😉

 • Diana says:

  Åh alltså de där sängarna, så mysiga. Jag älskar när de finns ute på hotell utomlands, när man kan ta en siesta där medan make och barn badar 🙂 Bästa känslan.

  Snygga bilder !

 • Emma says:

  Vad tycker du om att Dessie tydligen ska lämna “Dessie” bakom sig och har slutat blogga?

 • P says:

  Vad händer med videon med Andreas? Har sett fram emot den.

 • Sofia says:

  Jag har alltid tänkt likadant om festivaler. “Aldrig i livet!” Men då har jag ju tänkt att alla festivaler är fulla, illaluktande människor som krälar omkring i leran ute i någon skog typ haha. Alla såna festivaler har väl fått lägga ner nu tror jag. Den typen av festivaler du har gått på skulle till och med jag kunna tänka mig att gå på faktiskt. 🙂

 • Satisfaction UF says:

  Kolla gärna in våran reklamfilm för vårt UF företag!

  Här är länken till filmen:
  https://youtu.be/VfHQxYGMIR0

  “Dela med dig av ett leende med dina återfuktade läppar.” – Satisfaction UF

  Ha en fortsatt trevlig kväll! 🙂

 • Nej nu ska jag kila iväg en sväng men tar med datorn. Ska försöka klippa klart videon ikväll också, har haft så mycket att göra så jag har tyvärr inte hunnit med det än. (y)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *