SYNAS PÅ MIN BLOGG? NU KOSTAR DET 12 KR!!

Wihoo, eftersom det är jul så bjuder på jag på bloggcast för bara 12 kr istället för 20 kr! 🙂 Så passa på nu! Men det har skett en liiten ändring som jag måste säga till er så ni inte gör fel.. Istället för att sms, ringer man in nu istället. Ingen större skillnad egentligen? Ni ringer in till 0939-1119012, då får ni en bloggcast kod som ni sen skriver in på http://www.bloggcast.se, även där skriver ni in erat meddelande som kommer synas längst upp på bloggen. Så välj noga vad ni ska skriva så ni får så mycket läsare som möjligt.. 😉

Tex: “LÄS MIN BLOGG, JAG ÄR FETT SNYGG OCH LÄGGER UPP MASSA BILDER PÅ MIG SJÄLV!”

Även på hemsidan kan ni ladda upp en bild på er själva (välj en riktigt snygg bild nu) och där gör ni så texten länkas till eran blogg. Så som sagt, från 20 kr till 12 kr kostar det nu att synas på Sveriges största blogg. Inte dåligt va..? Jag lovar er att annonsörer betalar några tusenlappar mer för reklam på min blogg..

 

25 thoughts on “SYNAS PÅ MIN BLOGG? NU KOSTAR DET 12 KR!!”

    1. Att ha sveriges största blogg är inte att ha sveriges bästa blogg.
     Kanske Kenza har en större blogg, men jag vill bara påpeka det. 🙂

  1. hon får ju fortfarande uppmärksamhet för det lilla Lisa, vad är poängen med att sluta skriva det då? Hon tjänar stort på det.

 1. OBS!

  0939 är ett betalnummer

  Kan komma att kosta er ytterligare 15:90kr.

  Någon som kan berätta ifall det var vanlig sms-taxa innan?
  Skulle vara intressant att få reda på ifall detta faktiskt är dyrare än innan. Alltså tvärt emot vad Kissie hävdar.

 2. Kenza har Sveriges största blogg.. Du har den näst största (tror jag?). Dessutom har Kenza vunnit internationella blogg-priset, det har inte du 😛 Haha,nejmen hennes blogg tipsar iallafall inte läsare om sidor där de säljer mediciner som är olagliga i Sverige! Now who’s the real role-model? ….

 3. Oh, shit, nu blev det fel.
  Jag är inte den Amanda som skrev den första kommentaren som Amanda, om ni förstår vad jag menar… Jag har skrivit de två senaste kommentarerna. ^^

 4. Jag betalar dig gärna bara jag får reklamera min blogg på din blogg! Men det här nummret fungerar ej.. Samtalet “avvisas” när det ska kopplas upp.. Jag får aldrig någon “kod” och kommer aldrig fram.. Kanske bättre om du återgår till SMS som brukar funka?

  Kan man betala för att du ska skriva ett inlägg om ens blogg? Typ “Läs den här bloggen”…

 5. Hejsan!

  Jag försöker ringa in till er via nummer 09391119012 men samtalet blir “avvisat” varje gång det ska kopplas upp.. Målet är såklart att synas på Kissies blogg! Men det funkar inte trots att jag har mycket pengar på telefonen.. Hjälp? Jag har Halebop kontantkort, och en äldre mobil. Men sms och ringa fungerar utmärkt. Det är en ny mobil (Samsung) av äldre modell.

  Ringer upp- Villkorlig vidarekoppling har aktiverats 09391119012- Ansluter- Avvisat……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *