Summer wanties..

Inlägget innehåller adlinks.

Nu måste jag rusa, uppdaterar mer senare idag för jag ska tillbaka till piren där tävlingen är. Idag blir det dock som sagt inget tävlande för min del utan ska vara njuta av dagen med mina nya goa Göteborgsvänner haha 🙂 Och läser du detta och bor i Göteborg, kom vetja! Eventet är till för alla, så härligt!

Topp – LÄNK // Byxor – LÄNK // Morgonrock – LÄNK // Baddräkt – LÄNK // Skor – LÄNK // Skarf – LÄNK //

6 thoughts on “Summer wanties..”

  1. En sådan rolig video skulle vara när du kör reacting på dina hat-kommentarer och/eller konstiga kommentarer!!

  2. Åh trodde nästan aldrig du skulle skaffa långt hår igen! Jag tycker det är så snyggt på dig!! Du är fin i kort hår också såklart! Men det är jag själv som älskar långt hår och själv förlänger mitt hår för allt för många pengar i månaden 🤗 Super fint iaf! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *