Spring is here..

Hej på er!

Fredag idag och idag blir det fest för hela slanten, så taggad 🙂 Var precis och hämtade upp min fina tårta (så himla fin, ni kommer få se bild sen såklart) och nu ska jag väl försöka städa lite och sen åka förbi systembolaget.

Här kommer en outfit från i förrgår, älskar toppen! Den är från ZARA för er som undrar och jag tog storlek small. Trodde inte den skulle passa mig alls men det gjorde den , och glad för det är jag! Örhängerna jag har på mig fick jag för länge sen av mamma i julklapp, dom är från Versaces kollektion med H&M. Så himla fina!

Ps. Polisen ringde nyss och berättade att dom har tagit personen som gjorde inbrott i min bil, WIHOO! Så grymt jobbat av dom. Det gjorde min dag lite bättre 🙂

 

Bilder: Pavel Maira

26 thoughts on “Spring is here..”

 1. Men dra åt skogen. Vad jädrans snygg du är!! Och byxorna, I LOVE!!
  Men ärligt Alexandra, du blir så mycket snyggare och snyggare, så fin och vacker verkligen, du är så vacker. Vad fint du pasasde i örhängena, vad fin du såg ut i lite spanishlook på något sätt. Mer sånt. Jag gillar naturligt (smink och färger) men ibland är det kul med lite annat.
  Önskar dig den bästa och mysigaste dagen idag!

 2. Skönt att de fick tag på muppen som gjorde inbrott i din bil! Såna utredningar får de väl ofta lägga ner annars. Bra jobbat av dem. 🙂

  Hoppas att resten av din dag blir minst lika bra och att du har kul ikväll!

 3. Så kul när man följt dig så länge att man kommer ihåg när du fick örhängena av din mamma 🙂 super fina!!

 4. omg vad fina bilder på dig. och din outfit tröjan och byxorna, superfina. vart kommer byxorna ifrån? kraaaam

 5. Vilken donna, så snygg! 😍 Hoppas du får en trevlig kväll.

  Och… måste också fråga. BYXORNA! Var hittar jag dessa?

 6. Men hur bra att polisen fick fast personen som gjorde inbrott i din lilla pärla?!

  Hur är det med ditt bil liv nu, haha? kommer du få tillbaka audin?

  Kram

  1. bilen vart inte snodd, utan fick “bara” rutan krossad. men den är lagad nu 🙂 det som händer är att personen som gjorde det kommer få betala kläderna som blev snodda, självrisken samt mina taxiresor haha.

 7. Snygg outfit! Måste bara fråga, är det meningen att bilderna ska vara så gryniga? Tyckte det tog så mycket fokus från själva kläderna, dumt med tanke på att det är dem fokuset ligger på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *