Spetsshortsen!

Såhär ser dom söta spetsshorten ut som jag hittade idag på H&M för knappt 150 kr, hur söta?! 🙂 Jag gillar dom, även om dom inte sitter sådär supersnyggt längst upp så ska jag ha något sött linne till det så är det inga problem 😉 Behöver dock bli liite brunare bara så kommer det hela se ännu bättre ut tror jag..? Haha!! Är så blek just nu så det är sjukt, men pallar verkligen inte sola solarium. Får kleta in mig med brun-utan-sol ikväll bara..

Sen vart det också 2 basic tröjjor i vitt och marin blått samt ett litet linne. Visar det i en “dagens outfit” senare i dagarna så får ni se. Dom är så tråkiga och fota för dom är så vardaglia. Dessa shorts var ju superpopulära förra året och var slut ööööverallt…

.

Ps. Ni som undrar har jag storlek 34! Dom är ganska tighta i midjan så gör inget om ni tar en storlek större tror jag..

Hehe kliat mig nyss på låret.. Därför har jag röda rivmärken haha! Jag har ju KLOR till naglar..

Till en längre “kill kavaj” med uppkavlade ärmar, snygga smycken och vågit hår i sommar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *