Sno stilen!

Innehåller adlinks 

Ja då var man tillbak i rutinerna då 🙂 Sitter på jobbet och ska strax gå hem. Har haft ett sånt jäkla bra och spännande möte nu på förmiddagen, är så pepp på detta! Känns som att det är så himla mycket roligt som händer just nu, så tacksam över det. Dock blir det vissa stunder lite för mycket, så jag hinner inte med allting som planerat.. Så tyvärr kände både jag och Evelina som skulle börja hos mig med sin praktik att hon inte kommer få den hjälp hon behöver (dvs fasta rutiner varje dag och ett x antal videos per vecka). Men hon ska köra hos någon annan istället som kan ge henne allt det, så det blev bäst för oss båda! 🙂 Jag inser ju att jag behöver en riktig assistent som kan ta över lite jobb. Ska nog efterlysa efter en senare i veckan.. Någon av er som är sugen? 😉

Nej men idag ska jag försöka ta tag i att städa hemma. Känns som att det är det sista man prioriterar när man är ute och flänger. Jag kommer hem, kastar upp väskan och allt innehåll, packar om, låter grejer ligga kvar på golvet och när man kommer hem inser man hur mycket man har att plocka upp.. Jag har ju dessutom bara mig själv att skylla. Men det ska jag ta hand om när jag kommer hem, och träna 🙂 Känns som det var länge sen det med.

Jeans – LÄNK // Prickig topp – LÄNK // Scarf – LÄNK // Väska – LÄNK // Skor – LÄNK // Örhängen – LÄNK //

10 reaktioner på “Sno stilen!”

 • Rena says:

  Now I want simply to copy your look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • johanna says:

  stod och höll i just den prickiga toppen i veckan, så himla fin!

 • KATZ says:

  Älskar dig kissie. Du är fan bäst!

 • Josefine says:

  Oj, det är nog tusentals som drömmer om att bli din assistent. Förbered dig på hundratals ansökningar 😄

 • Maria says:

  Hej Alexandra, Jag söker jobb som assistent just nu då mitt nuvarande vikariat löper ut i mitten av maj. Beror självklart på vad du behöver hjälp med. Jag är normalt sett VD-assistent. Du ser ju min mail om du är intresserad släng bara iväg ett så svarar jag 🙂

 • Leoni says:

  Kanske länka Kenza också som du kopierade outfiten av :’D hahaha

  • M says:

   ..annars finns det typ tusentals influencers världen över, och ALLA har prickigt nu. Ge Alexandra lite credd för en snygg outfit istället för att hävda att “Kenza var först”, vilket dessutom inte ens är sant. Av de bloggar du följer kanske Kenza var först, men knappast först i cyberrymden med en prickig blus.

 • Emma says:

  Hek, varför länkar du aldrig till kläderna du faktiskt har på dig ist för något liknande hela tiden? Det blir inte att man snor stilen då

 • Amanda says:

  Fast de blir ju också en vana 🙂 både jag och min sambo har ofta långa dagar så man inte är ifrån jobbet försten kl 18 så ska man ta sig hem när man inte bor så centralt sedan ska man fixa mat och hålla ordning på ett hus på över 200 kvadrat bara man får in rutin så flyter allt på 🙂 hinner både träna, sjunga och träffa vänner fast ibland kan man känna sig lite som en maskin 😂

 • Run 3 says:

  Thanks for your sharing. Your article is very useful, it gives me more understanding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *